Skip to main content

Blogger Dan Hadiah

blogger dan hadiah berpisah tiada. sebagai contoh, baru-baru ni aku telah dapat hadiah dari blogger sis Jari Manis, pemilik blog jarimanistravel.blogspot.my berupa sebuah fridge magnet yang diterbangkan khas dari Indonesia!

fridge magnet candi borobudur dari Tanah Jawa. thanks yer sis..

isi Jari Manis ni kaki travel. kalau nak merasa hadiah travelling souvenir macam ni, rajin-rajin la komen kat blog Jari Manis ni. tapi kalau boleh tu komen biarlah ikhlas, bukan mengharap hadiah semata.. hehehe

Blogger Dan Hadiah


next, baru-baru ni dalam event #BloggerUtaraOfficial di Rockstarz Burger, aku berkesempatan menyampaikan sedikit hadiah cenderamata buat blogger Siti Yang Menaip kerana tersenarai dalam top 10 pengomen pening suku ketiga 2015.


macam yang aku dah kata dalam entri Hadiah Pengomen Pening Suku ke-3 2015 yang lalu, yang mana aku dapat bersua muka face to face, aku akan bagi hadiah by hand. mana yang dah tuntut hadiah top up, aku bagi top up. mana yang pakai postpaid, aku mintak supaya send alamat.

1. Jari Manis - topup - done
2. Cik Mistree - tiada prepaid, sudah send alamat, hadiah belum hantar.
3. kak Sha - hadiah by hand - done
4. amanina - hadiah by hand - done
5. Siti Yang Menaip - hadiah by hand - done
6. Khairuddin Lim - belum tuntut
7. Qaseh Abadi - topup - done
8. Zumal - topup - done
9. Paridah - belum tuntut
10. kak Zai - hadiah by hand - done

yang mana yang belum tuntut tu, aku setia menanti maklum balas korang. sila PM no. tel atau alamat ke fb page Hikayat Budak Pening (https://www.facebook.com/HikayatBudakPening/)



Comments

  1. alhamdulillah...best dapat hadiah by hand ni sbb boleh face to face dengan rakan blogger

    ReplyDelete
  2. sronok jd blogger smbil tmbh kwn smbil kuatkan ukhwah tu.

    ReplyDelete
  3. eheheh adeh Phais tepek gambar kite plak.. malu =P
    maceh Phais.. mak kite makan choc awak kasi dan dan masuk kete heeh..

    ReplyDelete
  4. Woow bestnya boleh jmpa jmpa blogger :D

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah dapat topup.. dah selamat pun guna..hehe...

    ReplyDelete
  6. TKSH HADIAHNYA PHA IS...KAK HADIAHKAN HADIAH KAK TU KPD PHA IS PULA...

    ReplyDelete
  7. saya pon banyak dapat hadiah drpd aktiviti berblog. alhamdulillahh

    ReplyDelete
  8. Tahniah semua..
    kenapalah akak dah lama tak singgah sini mengomen.. ;)

    ReplyDelete
  9. tahniah kepada semua pengomen tegar.....wah dapat hadiah dari Sis JM terbaik...

    ReplyDelete
  10. bestnyer dspat hadiah.... tahniah...

    ReplyDelete
  11. wahhhh tahniah.. hahaha
    menrima dan memberi

    ReplyDelete
  12. Cantik gambar pemberian hadiah kat Rockstarz tu. Pandai photographer tu ye hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah.. pandai betol photographer profesional tuh.. heheh

      Delete
  13. chop ... gift from me dah sampai tak? ke dah gone with the wind?

    ReplyDelete
  14. Terima kasih yer Pha Is atas hadiahnya hari tu ^-^

    ReplyDelete
  15. Ohsem betul gambarnya.. Nak juga hadiah cekelat.. hehehe

    ReplyDelete
  16. Saya baru tgk entri ni hehehe Anyway tq Pha Is

    ReplyDelete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Cara Lapor Penipuan Astro

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Review | Tayar Nankang Rodiac Sportiac

Gaji Ahli Farmasi