Skip to main content

Pengomen Pening Suku ke-3 2015

seperti yang dijanjikan dalam entri 'Siapa Nak Hadiah?', kali ni aku akan berikan hadiah kepada top komentator a.k.a pengomen tegar a.k.a pengomen pening kat blog Hikayat Budak Pening ni. mereka yang berjaya merangkul gelaran top komentator bagi suku ke-3 tahun ni, dari bulan Julai hingga September 2015 adalah:


Pengomen Pening Suku ke-3 2015


1. Jari Manis (http://jarimanistravel.blogspot.com/)


2. Cik Misstree (http://cik-misstree-macam2-ada.blogspot.com/)


3. ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH (http://aryshafayyadh.blogspot.com/)


4. Amanina Mads (http://sukasamko.blogspot.com/)
5. Siti Yang Menaip (http://sitiyangmenaip.blogspot.com/)
6. Muhammad khairuddin Lim (http://kakitravelkhairuddin.blogspot.com/)
7. Qaseh Abadi (http://syidamenulis.blogspot.my/)
8. Dunia Zumal (http://duniazumal.blogspot.com/)
9. Paridah (http://karyaku-paridahishak.blogspot.com/)
10. Zai Zamree (http://storymoryluahanku.blogspot.com/)

tahniah buat yg tersenarai. seperti yang dijanjikan, kali ni aku berhajat nak bagi hadiah kepada para pengomen pening aku. tapi sampai sekarang tak ada idea nak hadiahkan apa. last2 aku putuskan untuk bagi hadiah topup je..

so, kepada pengomen pening suku ke-3 yang tersenarai, sila PM inbox FB fanpage Hikayat Budak Pening (https://www.facebook.com/HikayatBudakPening) dan perkenalkan diri, cuma nak tau yang mana satu. sebab kadang-kadang nama FB lain, nama dalam blog lain. kemudian nyatakan no. telefon untuk di-topup.

tarikh tutup? hmm.. tak kisah bila-bila.. asalkan jangan lambat sangat sampai tahun depan baru nak PM, sudah la.. hehehe.. okay..?


Comments

  1. Tahniah semua..
    Ayat last tu legend.. :D

    ReplyDelete
  2. la terima kasih la PI nak bagi topup.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama.. mesej Qaseh abadi saya dah dapat.. nnti kalau dah topup, saya mesej lain..

      Delete
  3. Wah JM memduduki takhta teratas... Tahniah buat semua yang tersenarai ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. sis JM mmg macam tu.. dari dulu lagi.. hehehe

      Delete
    2. ahaksss....Zumal...nak JM jadi top 1 d blog x

      Delete
    3. amboi JM ... nak jadi 1st dimana-mana yer :)

      Delete
    4. agaknya JM saja layak duduk no1 setiap blog

      Delete
    5. Terima kasih Pha Is untuk topup tu ^-^

      Delete
    6. Rasanya bulan 10 di blog Zumal JM yang mendahului carta ^-^

      Delete
  4. TAHNIAH YG RAJIN SGT KOMEN TU...EH MCIK PUN TERSANGKUT JUGA...TQ PHA IS.

    ReplyDelete
    Replies
    1. adaa... "mcik" orang lama... sejak dulu lagi.. heheh

      Delete
  5. Salam singgah sini Pha Is...tahniah kepada semuanya..

    ReplyDelete
  6. Aslam Pha..kita jadi bloglist ya..blog ni menarik sekali..terpikat tengok iman mu..bercahaya blog ini dengan ukuhuwa sesama bloggers..tahnia jadi pilihan hati Etuza ..heheheh siap bermada merayu2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. "terpikat tengok iman"..? wow.. etuza boleh nmpak perkara ghaib eh..? hehehe...

      Delete
  7. Tahniah kpd yg tersenarai... agak kurang berblog kebelakangan ni... Salam ceria selalu Pha Is, harap tak pening2 hehee.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama la, aiza pun kurang berblog kebelakangan ini..

      Delete
    2. abam KK selalu singgah sini dari dulu lagi.. hehe..

      Delete
  8. Tahniah buat semua. ARz saja bagi peluang untuk semua memang. Lepas ni memang susah sikit. ARz akan mula berada paling teratas.. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. semangat perlu ada kan aRz...don gibap kipidap

      Delete
    2. wahaha...alamak pencabar dah komen dongibap

      Delete
  9. Bila la kak aiza boleh masuk carta pengomen pening tu.. Hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ka aiza dulu masa zaman kegemilangan, selalu masuk dah.. hehehe...

      Delete
    2. oo.. sekarang dah tak gemilang ye? hehe..

      Delete
    3. hahaha.. bukan macam tu.. sekarang zaman mengembalikan kegemilangan dulu.. hehehe

      Delete
  10. tahniah
    kipidap..dongibab haha

    ReplyDelete
  11. rajinnye dorg,bila la rietta nk dapat mood rajin tu...mkin mls plak skank nie...hehehe...

    ReplyDelete
  12. tahniah semua pengomen pening :) ...

    ReplyDelete
  13. tahniah pada semua. sis JM memang 'berhantu' hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kira Sakura...x takut ke hehehe

      Delete
    2. haha.. xpe.. sis JM hantu baik.. hehehe

      Delete
  14. Waaa....untunglah pengomen pening tu dapat top-up

    ReplyDelete
  15. teringat dulu, saya pun pernah tersenarai dalam top komentator blog ni. skrg dah tak aktif.. haha. tahniah kepada pemenang :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waa.... lama nau x dengar cerita dari cik sayidah nafisah ruslan...

      Delete
  16. best tu dpt topup masa2 sesak camni. tahniah kpd pemenang ye!

    ReplyDelete
  17. semua dapat ka 3 org ja ? bhahaha..
    Phais.. banje slurpee please..

    ReplyDelete
    Replies
    1. semua 10 dalam senarai tu.. termasuk SYM sekali.. kalau slurpee, x dapat topup la.. hehehe

      Delete
  18. Hai
    Saja nk menempek kt sini
    Hai pha is

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai.. hai pada oktober 2015, mac 2016 baru saya balas.. hahaha

      Delete
  19. Tahniah buat semua pemenang..
    eemm.. dah lama tak singgah sini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la.. saya pun dah lama x singgah sana..

      Delete
  20. Tahniah buat semua pengomen disini

    ReplyDelete
  21. Wahhh, tahniah kepada yang tersenarai :)

    ReplyDelete
  22. Tahnia yang mesra tu..bertegursapa ..

    ReplyDelete
  23. Tahnia yang mesra tu..bertegursapa ..

    ReplyDelete
  24. Tahniah kepada semua yang pening pening tuuu. Hahahaha Happening..

    Kakak Tiri Cinderella

    ReplyDelete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Gelaran Adik Beradik Yang Betul

Gaji Ahli Farmasi

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Kawasaki Z250 vs Kawasaki Z250SL | specification