Skip to main content

Hadiah Pengomen Pening Suku ke-3 2015

dulu dalam entri Pengomen Pening Suku ke-3 2015, aku ada tawarkan hadiah kepada top 10 pengomen tegar bagi suku ke-3 tahun ini. hadiah simple je, sekadar top-up.


tapi masih ada yang belum tuntut. tak pe, take your time. cuma sekarang hadiah aku terpaksa ubah sikit. bukan saja-saja nak tukar, tapi ikut keadaan dan situasi.

Hadiah Pengomen Pening Suku ke-3 2015


1. yang pakai line post-paid, tak boleh la nak bagi hadiah top-up prepaid. untuk yang ni, aku mintak alamat je dulu. bila aku jumpa hadiah yang sesuai, nanti aku pos yer.

2. yang mana pakai prepaid, yang dah dah bagi nombor, aku dah top-up macam biasa.

3. yang mana aku ada kesempatan jumpa face-to-face, aku bagi hadiah by-hand je la. contohnya macam kat bawah ni. hadiah disampaikan selepas kami ber-seol garden setelah seharian kepenatan naik bas Penang Hop-On Hop-Off.




dan yang belum respond lagi, aku setia menunggu respond korang.. hehehe... sila respond di PM inbox FB page Hikayat Budak Pening, (https://www.facebook.com/HikayatBudakPening)

bagi yang tak tersenarai, kalau ada rezeki nanti, ada la untuk suku ke-4 pulak. tapi gadjet "Pengomen Pening Oktober-Disember 2015" tu sekarang macam problem je... tak tunjuk apa2 pun. hmm..


Comments

  1. Alhamdulillah.. Semoga terus murah rezeki ya Pha Is..

    ReplyDelete
  2. amboi sakan Phais belanjer mkn kat SG ker tu??? nak jugaksss

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. xde la.. tu bas penang HOHO yg belanja.. lihat next entri untuk berita selanjutnya.. hehehe

      Delete
  3. Wah terbaik yg menerima hadiah tu hihihi

    ReplyDelete
  4. pas ni sakan komen sinilah
    leh dpt mkn cekelet haha

    ReplyDelete
  5. untung ler hak dapat hadiah ni.. hihihihih

    ReplyDelete
  6. hihi pengomen suam2 ni mcm ne. tkde kategori ke? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg suam2 ni pun saya hargai jugak.. hehhe. terima kasih...

      Delete
  7. TERMA KASIH HADIAHNYA PHAIS..SETAKAT KOMEN JER PUN TAPI DPT HADIAH JUGA...

    ReplyDelete
  8. wah..bestnya dapat face to face gitu...

    ReplyDelete
  9. terima kasih pha is kaki bahan !! hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. suka tengok pha is bahan nina

      Delete
    2. hahaha .. kalau mcm tu lg teruk nina kena bahan

      Delete
  10. Thanks nah topup.. jimat duit topup skt... wow, dapat hadiah by hand.. gigih tau PI ni

    ReplyDelete
  11. Sapa xmau tuntut tu? mai bagi kat I..haha... boleh kot noh PI tuntut 2 kali..:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. x bleh.. term n condition aply.. hehehe

      Delete
  12. Tahniah buat semua.. ai dah jarang mengomen dekat sini..

    ReplyDelete
  13. tahniah buat semua...abam pha is saya nak jugakkkk

    ReplyDelete
  14. tahniah buat dorg semua, dan moga bertambah rezeki pha is yea...

    ReplyDelete
  15. seronok nina dapat hadiah hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nina sengih sampai tingeeee hehehe..

      Delete
    2. first time abang pha is nk bg coklat.. hahaha

      Delete
  16. ooooooooit hadiah ceq mana ?? ahahah nanti ceq nak claim..
    jangan nak ngelat hahaha..

    ReplyDelete
  17. Wool,dpt hadiah tu...tahniah2x...;-)

    ReplyDelete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Cara Lapor Penipuan Astro

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Gaji Ahli Farmasi

Review | Tayar Nankang Rodiac Sportiac