Teaser Fam Trip Fun Ride with Penang Hop On Hop Off - Hikayat Budak Pening Hikayat Budak Pening: Teaser Fam Trip Fun Ride with Penang Hop On Hop Off

29.10.15

Teaser Fam Trip Fun Ride with Penang Hop On Hop Off

hari tu aku dah buat entri Prelude | Fam Trip Fun Ride with Penang Hop-On Hop-Off. kali ni entri Teaser Fam Trip Fun Ride with Penang Hop-On Hop-Off pulak. sakan betul kan geng #BloggerUtara ni?

blogger utara, budak pening, pha is,
Fam Trip Fun Ride with Penang Hop On Hop Off by #BloggerUtara
picture credit to Penang Hop-On Hop-Off City Tour

Teaser Fam Trip Fun Ride with Penang Hop On Hop Off


kali ni just teaser je dulu.. next baru full review.. saja nak bagi suspense.. hehehe..

tapi, dalam teaser kali ni, aku nak bagi spoiler alert sikit. korang nak rasa pengalaman naik bas Penang Hop-On Hop-Off ni secara FREE tak? nak dapat HADIAH tiket bas ni tak? nak merasa jalan-jalan makan angin pusing tempat-tempat menarik kat penang secara PERCUMA tak?

kalau NAK, tunggu next full review tentang  Penang Hop On Hop Off ni, sebab ada hadiah menanti korang!

nak? tungguu....

blogger utara, penang hop-on hop-off
#JanganCakapAbangTakPayung

anyway, sekarang bas Penang Hop-On Hop-Off ada buat promosi untuk harga tiket. untuk maklumat lanjut, lihat entri Prelude | Fam Trip Fun Ride with Penang Hop-On Hop-Off

15 comments:

Hikayat Budak Pening © . Designed by MaisarahSidi.com