Random Picture - Hikayat Budak Pening Hikayat Budak Pening: Random Picture

8.11.19

Random Picture

Dulu dalam entri aku yang bertajuk "Wishlist" dan "Aku dan fotografi", aku ada share minat suam-suam kuku aku dalam bidang fotografi. Malah, aku hampir nak beli DSLR masa zaman kamera tu tengah trending, zaman aku student USM dulu. 

Dan baru-baru ni pula, adik aku dah beli DSLR. Sejak tu, rajin jugak dia keluar outing shoot gambar. Walaupun kamera beginner dan standard lens, tapi gambar yang dia shoot bagi aku not bad la. boleh tahan. 

Random Picture


ni antara gambar-gambar dalam instagram beliau : 


abandoned kubota


demi sesuap nasi


long exposure


random insect


ray of sunlight


white fury

kalau korang nak tengok lagi, boleh ushar instagram beliau di @opiezack

5 comments:

Hikayat Budak Pening © . Designed by MaisarahSidi.com