0 Hari mencari Cinta


Bagi yang selalu ikut perkembangan hashtag bilangan hari mencari cinta aku tu, mesti paham pasal entri ni. eh, ada ke? haha.. poyo lebih je aku nih. kalau tak ada yang follow pun tak pe, saja nak syok sendiri. kalau ada yang follow, I'm not sory for that, korang yang nak follow. aku tak paksa. hahaha..

Yang baru nak follow, dan nak tahu lebih lanjut berkenaan entri ini, kena rujuk dulu dengan entri lama aku bermula dengan :

1. 1092 Hari Mencari CintaRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2. 728 Hari Mencari Cinta
3. 365 Hari mencari Cinta

tak ambik tahu pun tak pe. abaikan je entri ni. Its just a tiny bit part of my life yang aku nak kongsi kat blog aku ni. lagi pun, ada orang request, so, aku share jugak la. tak semua aku share kat ini, just enough for you guys.. eh, banyak plak campur2 manglish kali ni..


0 Hari mencari Cinta


Yup, plan aku lebih awal dari jangkaan. plan asal tahun depan baru start serius nak fikir pasal kahwin, tapi dah seruan tu sampai tahun ni. kita cuma mampu merancang je. kan? Tapi aku tak kahwin lagi la. Baru bertunang.

Dalam entri lepas aku ada sebut sebenarnya pasal benda ni, tapi beberapa je yang perasan dan komen pasal tu. hehehe.. Walaupun baru bertunang, tapi officially, kira aku dah tak 'mencari' la kan. Sebab dah jumpa, cuma belum sah je lagi. haha.



how would I know if she's the one? 





haha.. tak de la, aku gurau je...  ni bukan sebab utama. sebab utamanya adalah rahsia. hahaha.. like I said, aku cuma share just enough info for you guys.

stakat tu je kot. doa-doakan lah yer. nanti kenduri aku jemput khas buat bloggers.. hahaha..

InsyaAllah..


A post shared by Pha Is (@phais47) on


Comments

  1. Alhamdulillah.. Semoga Allah permudahkan segala urusan dan perancangan Phais menuju ke alam rumah tangga.. Yeah!! Mencari cinta dah jadi 0... Tahniah..

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah tahniah....patut lew dh kosong, igtkan countdown error...

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah...dlm ratus2 hr mencari cinta tetiba jd 0 dan eh...eh...eh...jgn lupa jemput. rumah kita dh dkt sgt dh tu

    ReplyDelete
  4. PENCARIAN CINTA DH TMT TAHNIAH PHAIS..CINTA ABADI DI HATI

    ReplyDelete
  5. tahniah bro. and selamat hari raya. nak kahwin ni, kena planning beli kereta lak. baru selesa balik kampung utk raya. hahaha...

    ReplyDelete
  6. congrats oiii, jgn lupa nk kad tau

    ReplyDelete
  7. Tahniah Abg,, Sis is happy for you.

    Betul tak perlu share lebih2 pun.. just simple, just nice share apa yg perlu.
    Moga segala urusan abg dipermudahkan. ahakksz

    ReplyDelete
  8. Wah tahniaaahh alhamdullilah... Hehe cuba tgk comment ima kat entri 728 mencari cinta hahahahahha mulut masinnn tauu kn da tercepat 2017..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh ye ke? hehehe
      jap nk pi tengok balik

      Delete
  9. tahniah Phais.. kami semua mendoakan yang terbaik. yang penting nanti mohon sediakan meja VVIP untuk kami k hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni lagi sorang demand.. Mntg2 pemes.. Hahah

      Delete
  10. Aaaa, dah lamanya tak bukak blog & blogwalking! Tahniah! Semoga semua urusan dipermudahkan :)
    P/s: pharmacist jugak ke? Hehehe

    ReplyDelete

Post a Comment