Skip to main content

Pemenang Mini GA | Tiket Free Bas Hop-On Hop-Off


pada 7 november yang lalu aku ada buat mini Mini GA | Tiket Free Bas Hop-On Hop-Off. tapi disebabkan terlalu sibok dengan kerja, sampai tak sempat nak promot GA tu. hasilnya as expected, kurang sambutan. tapi tak pe. yang penting ikhlas. hehe..

so, lepas tarikh tutup, aku cuma dapat 2 penyertaan. mereka berdua adalah :

1. Husna Zahidi
2. Zarul Farhana

dan disebabkan cuma 2 orang yang join, secara automatik dua2 dapat hadiah. yea! dan disebabkan dua2 bagi alasan dan sebab kenapa nak tiket ni dengan sama menarik, aku decide pemenang bagi GA mini ni adalah seri!

so, dua-dua dapat hadiah sama banyak. kedua-dua mereka akan dapat hadiah berupa 3 keping tiket bas Hop-On Hop-Off yang boleh dinaiki sama ada di Penang mahupun di KL. dan disebabkan baru-baru ini juga aku berkesempatan jumpa diorang dalam satu event #BloggerUtaraOfficial, aku decide untuk bagi hadiah by hand je la. tadaa..!!

Zarul Farhana

Husna Zahidi

dalam event tu juga sebenarnya pertama kali aku bersua muka dengan diorang. selama ni hanya kenal melalui alam maya je. tahniah, dan selamat menaiki bas...!


Comments

  1. tahniah dedua.. dapatlah merasa menaiki HOHO ye...

    ReplyDelete
  2. Pergh!! tahniah ye.. Dapat sorang 3 keping tiket..
    Ohsem tu..

    ReplyDelete
  3. tahniah buat semua..rugi sapa yang tak join GA ni kan..mahal tiket HOHO ni..

    ReplyDelete
  4. tahniah boleh ronda2 penang r kl.

    ReplyDelete
  5. tahniah mereka berdua.. lorr, awat macam xtau pun PI wat GA.. haha

    ReplyDelete
  6. tahniah...terlepas nak join rupanya..hihihi

    ReplyDelete
  7. Tahniah alamak rugi tak join hehehe.

    ReplyDelete
  8. tahniah alamak tak sempat jumpe abe sado

    ReplyDelete
  9. ehehe.. tahniah2.. lepas ni boleh pusing2 naik HOHO..

    ReplyDelete
  10. rugi tak join GA haritu..ape2 pon seronok kann

    ReplyDelete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Cara Lapor Penipuan Astro

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Review | Tayar Nankang Rodiac Sportiac

Gaji Ahli Farmasi