Saturday, November 7, 2015

Mini GA | Tiket Free Bas Hop-On Hop-Off

seperti yang aku dah cakap dalam entri Teaser Fam Trip Fun Ride with Penang Hop On Hop Off, aku ada hadiah nak bagi kat korang. hadiah berupa tiket bas Hop-On Hop-Off yang valid untuk bas Penang Hop-On Hop Off DAN KL Hop-On Hop-Off!

so, kalau korang berdekatan KL dan Jauh dari Penang, boleh je naik guna yang KL Hop-On Hop-Off punya. your choice..!

Mini GA | Tiket Free Bas Hop-On Hop-Off



so, aku decide nak bagi hadiah 2 tiket bas Hop-On Hop-Off kepada setiap 3 pemenang*

caranya mudah sahaja.
1. follow Blog Hikayat Budak Pening ini, like FB page Hikayat Budak Pening, dan Blogger Utara
2. publish entri bertajuk "Mini GA | Tiket Free Bas Hop-On Hop-Off by HBP"
3. copy gambar di atas dan link ke sini.
4. berikan sebab kenapa korang nak tiket bas ni dalam entri tu.
4. publish dan letak link url entri korang kat ruangan komen entri ini.

pemenang dipilih berdasarkan:
1. random (1 pemenang)*
2. sebab yang menarik (2 pemenang)

*JIKA siapa yang dipilih secara random DAN berjaya bagi sebab yang menarik, dia akan dapat 4 tiket! so, dalam kes ni, cuma 2 pemenang je la yang dapat.

tarikh tutup penyertaan:
14 November 2015

Let the game begin!



49 comments:

  1. insyaAllah nti ekin join support

    ReplyDelete
  2. Menarik ni..geng #bloggerutaraofficial boleh join tak?

    ReplyDelete
  3. insya allah, ada kesempatan nanti saya join ye...

    ReplyDelete
  4. Wow menarik!!!! Nak join jugak boleh ke...hehehe...:)

    ReplyDelete
  5. nak joinnn.....susah sungguh nak dapat tiket ni

    ReplyDelete
  6. INSYA ALLAH KALAU XLUPA..AKN TRY JOIN.

    ReplyDelete
  7. walaupun duduk penang.. belum ada masa naik HOHO.. hahahahha.. kejammm

    ReplyDelete
  8. Pha Is...jika baca komen ni...tlg emailkan alamat ke JM..ada ole2 utk Pha Is

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pha Is tak boleh, Firah pun boleh Sis JM .. ngeh2

      Delete
    2. hehehe.. dah email dah pun..

      Delete
  9. pha is! husna join jugak.. hehehe..
    http://husnazahidi.blogspot.com/2015/11/mini-ga-tiket-free-bas-hop-on-hop-off.html

    ReplyDelete
  10. http://sayazarulfarhana.blogspot.my/2015/11/mini-ga-tiket-free-bas-hop-on-hop-off.html?m=1

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok.. noted.. hadiah dah bagi.. nnti keluar etri rasmi pasal penyampaian hadiah tu yer.. hehehe

      Delete
  11. abam Phais nak banje naik bus tu weh.. cepat2..

    ReplyDelete
  12. cepatttt abam pha is nk lanja pusing penang. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lepas tu terus makan burger Rockstarz...

      Delete
    2. bab makan rockstarz dok abam pha is tak support.. hahaha

      Delete
  13. tak pernah lagi naik bas hop on hop off ni.. hehe

    ReplyDelete
  14. Salam n happy Monday. wah menarik ni but KA rasa x dpt nk join ler

    ReplyDelete
  15. Replies
    1. kantoi.. hehehe..
      sibok sikit sejak dua menjak ni..

      Delete
  16. all the best untuk yang join GA ini..

    ReplyDelete
  17. dah ada pemenang awat lambat sgt.. hahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nina memang lambat kan hehehehe

      Delete
    2. hahaha.. nina guna semua tiket kahkah

      Delete
  18. tahniah untuk semua pemenang. bagus la kan tiket tu valid utk kl dan penang. takde la yg kl kena trun penang pulak nanti kan. hihi

    ReplyDelete
  19. O ini ke anjuran Mini GA yang cuma ada dua org penyertaan tu :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...