Thursday, July 2, 2015

Buffet Ramadhan Di Vistana Hotel Bersama Blogger Utara

Alhamdulillah, minggu lepas buat julung kalinya, aku berjaya join gathering blogger, dalam Buffet Ramadhan Di Vistana Hotel Bersama Blogger Utara.. dah lama teringin nak join mana-mana gathering, tapi selalunya mesti ada kekangan jarak dan masa. tapi program Buffet Ramadhan yang ni dah alang-alang dekat, masa pun kebetulan ada, bajet pun ada (dah keje), bleh la join dengan aman..

Buffet Ramadhan Di Vistana Hotel Bersama Blogger Utara


#bloggerutara, buffet ramadhan, siti yang menulis, arz moha, pha is
dari kiri : Eyda, Siti, Amanina, siti, Sha, Arz, dan Pha Is
p/s : ada sorang lagi siti yang tak sempat masuk gambar
(berapa banyak siti daaaa.. hehehe)
dalam Buffet Ramadhan ni la first time aku dapat jumpa bersua muka dengan blogger yang sebelum ni hanya dapat baca kisah-kisah mereka di laman blog. walaupun ada yang tak beberapa nak kenal, tak pe la. boleh jadi ini 1st step dalam nak menambah kenalan baru. kan?

meja kami, CT Bloggers (merujuk kepada tukang tempah, cik Siti yang Menaip)
yang dalam gambar ni kak Siti yang tak sempat bergambar sekali tadi.

#BloggerUtara


mereka yang join antaranya:
1. Izzeyda
2. Cik Siti
3. Nina Ahmad
4. Siti Nurzafirah
5. Arz Moha
6. Siti Yang Menaip
7. ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH

malas nak letak gambar banyak-banyak. dua ni cukup la kot. kalau nak tengok gambar-gambar lain dan situasi semasa di tempat kejadian, boleh tengok kat entri kat bawah ni:


1.ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH. (2015 June 28). Buffet Ramadhan di Vistana Hotel 2015 Bersama Blogger Utara ~ The Bloggers & Familia; Kisah Kaseh.
2. Siti Yang Menaip. (2017 July 2). Buffet Ramadhan Di Vistana Hotel Bersama Blogger Utara; Siti Yang Menaip.
3. Siti Nurzafirah. (2015 June 30). Buffet Ramadhan di Vistana Hotel 2015 Bersama Blogger Utara PART 1; Siti Nurzafirah punya cerita
4. Dunia Zumal. (2015 2015 June 30). Buffet Ramadhan di Vistana Hotel 2015 Bersama Blogger Utara; Dunia Zumal
5. Arz Moha. (2015 July 2). Majlis Berbuka Puasa Bersama Blogger Utara; Arzmoha




Yang benar,
Kerang




59 comments:

  1. kerang! hihihi kuat makan kerang ka

    ReplyDelete
  2. jelesnya xdpt join... insyallah suatu hari nnt andai ada rezeki nak join gak event dri blogger utara.... nk berkenalan ngan semua

    ReplyDelete
    Replies
    1. cari apa sis JM? hehe

      insyaallah moga dipertemukan kita satu hari nanti bersama #bloggerutara

      Delete
  3. bahahahah Pha Is kekal sebagai raja kerang =P
    gambar kerang dia tamo tayang plak miahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti dia tukaq DP jadi gambo kerang lah... hehe

      Delete
    2. saya terlepas cerita kerang .....hehe

      Delete
    3. rugi arz tak makan kerang.. pha is siap tambah 2x.. heheh

      Delete
    4. hehehe depa meja lain Nina.. nxt event kena make sure
      semua duduk 1 meja..

      Delete
  4. sronoknya hangpa.. maaflah yui xjoin.. duk ada kat perak..

    ReplyDelete
  5. blh la sambil tu caru jodoh pha is .. heheheee

    ReplyDelete
  6. Assalam Pha ia,
    Waaaaaaaaaaaa
    short & nice entry :)

    #BloggerUtara

    ReplyDelete
  7. BESTNYA DPT BERBUKA PUASA BERSAMA RAKAN BLOGGER N SALING BERKENALAN DGN LBH RAPAT.

    ReplyDelete
  8. ringkas dan padat ye entri nih.. aisshh belum siap jugak entri Eyda..

    ReplyDelete
  9. seronoknya. wish i could join someday huhuhu
    http://inibelogceritaku.blogspot.com/2015/07/innershine-seri-singing-contest-2015.html

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. bhahaha kat blog orang lain ada Kak Zai..
      Pha Is malu leeeetu nak tayang =P

      Delete
  11. Moga lain kali Zumal pun dapat join sama...

    ReplyDelete
  12. Replies
    1. hehehe ada kisah kerang yang tak diceritakan tu

      Delete
  13. dalam ramai tu kenal Eyda, Nina, CT, Firah, Arz....Suida, ZF x join

    ReplyDelete
  14. seronok kan dalam alam maya jumpa di alam realiti..mesti mcm2 di borak nya

    ReplyDelete
  15. Jelesnya tak dapat join #bloggerutara

    ReplyDelete

  16. salam.
    wahh jelesnya tengok orang bergathering ni
    raya ni nak raya kat penang
    leh singgah umah phais tak? haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. area penaga, kepala batas, penang.. masih cuti raya ke?

      Delete
  17. best tgk iftar ni... gengs bloggers tentu meriah..

    ReplyDelete
  18. sekali pandang dah nampak nina (amanina mads) ... seronok la dapat berbuka bersama-sama blogger lain :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul la tu amanina sukasamko

      Delete
    2. dh dpt nickname baru la BW.. nina asamko dr arz

      Delete
  19. ini review paling ringkas ni hehehe.....teringat kerang lagi tak pha is

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha dia kasi link je.. korang nak baca citernya silalah terjah blog orang lain =P

      Delete
    2. ha ah.. saya tak pandai nk buat review panjang2.. hehehe

      Delete
  20. wah seronoknya dapat gathering ramai2

    ReplyDelete
  21. hahahahahaha first entry ni haaaa yang takde gambar hihihihihi :p

    #BloggerUtara

    ReplyDelete
  22. Yang benar, Kerang?? Haha ala apsal tak ajak sy jugak...kehkeh :p

    ReplyDelete
  23. CT ajak lambat, mmg awal2 ckp xleh join.. awat nampak lain muka PI kat sini..
    nama samaran baru, KERANG.. haha

    ReplyDelete
  24. rata-rata blogger memang saya kenal juga melalui blog mereka..

    ReplyDelete
  25. Salam Ramadhan Pha Is.. tirmekasi sudi mengunjungi blog Nurul ye walau jumpa cume sawang je.. huhuu..

    ReplyDelete
  26. entri paling best ! yg benar kerang.

    ReplyDelete
  27. Best dapat berjumpa kawan-kawan maya.. mengeratkan ukhwah..

    ReplyDelete
  28. Wah bestnya. blogger utara yer. Saya orang utara tapi duk kat melaka. Leh join? Hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya boleh kot... kena tanya admin group, "Siti Yang Menaip"..

      Delete
  29. Tak elok makan kerang banyak, naik blood pressure

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...