Thursday, October 31, 2013

Pengomen Tegar Oktober

esok dah masuk bulan november. masa kian berlalu. bulan oktober dah nak ditinggalkan. so, jom kita tengok senarai pengomen tegar blog Hikayat Budak Pening ni sepanjang bulan oktober. jom terjah diorang...!!!

1. Muhammad Khairuddin Lim


2. Mizz Aiza (Dunia Kecil)


3. munirah rahman


4. asha hana


5. Faizal Mohamad Twon Tawi


6. HeNRieTTa JoSe



7. aizamia3


8. Lilynn Wifey Sham


9. puteri airyn


10. Dhia Dirham

thanks kerana rajin singgah dan sudi komen di blog ini. dan terima kasih juga aku ucapkan bagi mereka yang rajin komen tapi tak tersenarai dalam top 10. aku juga menghargai korang. mana tahu bulan depan korang naik jadi top 10 pulak. maybe next time..


maa'ssalamah,
Pha is


anda mungkin juga meninati :
perisa coklat yang manakah pilihan anda?
tahukah anda? Malaysia dilabel destinasi Top 10 mesti dilawati oleh Lonely Planet!
kenali bahasa rojak rakyat malaysia

51 comments:

  1. terima kasih....saya suka blog anda...selamat maju jaya kawan-kawan blog yang lain.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thnaks.. selamat maju jaya juga buat bro..

      Delete
  2. datang singgah dan isi tabung sini... peminat setia di sini... hahaha

    ReplyDelete
  3. Jeles ngan Kak Aiza... dia berada dimana2 hehehe (jgn marah ya kak aiza, gurau jer). Ida teringin jadi mcm Kak Aiza...tp masih belum kesampaian.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la.. pi mana2 pun, ada muka beliau.. hebat betol..

      Delete
  4. fae no 11 hahahaha *made up sendiri* :p

    ReplyDelete
  5. menghargai peminat ... kegembirran mrk yg buat kita juga gembira ...

    ReplyDelete
  6. Time kaseh pha is.. Always support u blog.. Hihi ;)

    ReplyDelete
  7. bulan ni takde pulak nama sally..hikhik :P

    ReplyDelete
  8. tahniah buat mereka.. nak turut serta lah lepas nih.. :>)

    main game chipsmore kat sini ye.. :-d

    ReplyDelete
  9. terbaik..rajin diorang semua =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. diorg memang rajin.. faiz pun rajin jugak..

      Delete
  10. terima kasih admin. pertama kali mendapat penghargaan dari rakan blogger...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab fist time.. so nak ucap tahniah gak :)

      Delete
    2. sama-sama faizal... :-d
      thanks buatwanita :)

      Delete
  11. Replies
    1. yup.. tahniah buat mereka.. dan tahniah juga buat saudara faizal.. :-d

      Delete
  12. wow... ada senarai pengomen tegar setiap bulan eh..best :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup.. lepas ni, rajin2 la komen sini yer.. hehehe :-d

      Delete
  13. takpe.. bulan depan aku pulak. hahaha

    ReplyDelete
  14. tengok tengok coming tru fb kelab

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. ada jugak referal dari situ...

      Delete
  15. akak pun ada juga ke? hihi.. terima kasih jug sebab pha is selalu berkunjung dan komen di blog akak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak berada di mana-mana saja.. bukan kat sini je.. hehehe :-d

      Delete
  16. Assalammualaikum... tahniah kepada semua pengomen yg terpilih...

    mselim3

    pls: wahh.. penghargaan nie pha... terbaik. mselim3 nak jugak nie..hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah.. maybe next time.. :-d

      Delete
  17. salam perkenalan di sini....tahniah buat uolls....

    ReplyDelete
  18. erkkk no 4 seyh.. haahha terlebih suka pulak. :P

    ReplyDelete
  19. Kali ni menurun pulak akak.. hehehe..
    Akak sibuk sangat spjg Oktober dgn November ni.. takdan nak berblogwalking.. apatah lagi nak update blog..
    Apa2pun tahniah kat semua.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. x pe.. masih lagi dalam senarai.. :-d

      Delete
  20. Hehehe....suka bca entry kt sni...tambah info utk rietta juga...

    ReplyDelete
  21. Tahniah kpd semua.. syabas pha is.. :)

    ReplyDelete