Masuk FB page 8share Malaysia - Hikayat Budak Pening Hikayat Budak Pening: Masuk FB page 8share Malaysia

1.11.13

Masuk FB page 8share Malaysia

sedang asyik aku belek muka buku (FB), tetiba aku terkesima apabila terpandang sebuah post dari page 8Share Malaysia. dalam post tu, ada muka aku.

sebijik!
gedabak!
apekah?

owh, pasal aku pernah cash out rupanya. ingatkan tadi aku ni wanted ke aper. risau jugak. hehehe..

so, sapa yang berminat tapi belum lagi daftar dengan 8Share, jom la! mudah je. bukan blogger pun boleh. asalkan ada sosial network (FB, twitter, Google+, etc.). bagi blogger, kalau promosi 8Share kat blog, jangan risau. ianya tak kacau status geli-geli Glitterati nuffnang. kalau berminat, klik baner kat bawah ni:



selamat mencuba...


maa'ssalamah,
Pha is

40 comments:

  1. Replies
    1. bila lagi nk join.. x rugipun.. :)

      Delete
  2. untung juga 7 minggu dah boleh cashout.. akak aktif blog aje la.. facebook tak aktif sangat.. twitter takde akaun..

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi.. ni mmg blogger sejati.. blog lebih aktif dari fb.. :-d

      Delete
  3. Replies
    1. sekali sekala.. bukan selalu.. hehe :-d

      Delete
  4. hihi.. glamor gitu.. tu lah rase cm nak try.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. x de la glamor mana pun.. hehehe
      try la.. x rugi pun. :-d

      Delete
  5. serius ke nie? kalau tak kacau nuffnang hana boleh lah try. hee

    ReplyDelete
  6. Saya dah join....ada masa pha boleh lanjutkan lagi tentang 8share dengan buat satu entri khas....cara-cara sehingga dapat RM50.00....sharing is caring.

    ReplyDelete
  7. owhhh femes la bro lepas ni =) biasa ambe tgok FD je

    ReplyDelete
  8. sapa tu..ensem jugak...hu3

    ReplyDelete
  9. Dah pernah buat tapi akak senyap tak layan.. hehehe..

    ReplyDelete
  10. sally belum lg hantar kat 8share...nanti laa...hikhik :)

    ReplyDelete
  11. femess gitu.. tahniah ye..kejap je j0in dah boleh cash out yer.. nanti boleh share tips dia yer :)

    ReplyDelete
  12. Tahniah.. semoga terus sukses.. :)

    ReplyDelete
  13. mohon pencerahan berkaitan 8share..

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya lihat, dekat blog saudara sudah ada link dari 8share.. macam tu la lebih kurang. cuma letak link "special" baru dapat duit. kalau link "invite" kalau ada orang join, berjaya dapat rm2 yg pertama, baru kita dapat duit..

      Delete

Hikayat Budak Pening © . Designed by MaisarahSidi.com