Wednesday, September 12, 2012

SEGMEN : Bersama warna kegemaranku

sebuah segmen dari Chot. sila kelik baner atau kelik SINI untuk join.


setelah aku ditag oleh cik EdoHayra, maka aku pon join la segmen ni. caranya agak mudah, cuma ceritakan berkenaan warna kegemaran.

dan warna kegemaran aku of course la kaler biru. dah description blog ni pon "pada awan biru aku melakar kata-kata". sebab apa aku suka biru? hmm.. yang tu susah aku nak jawab. macam susah je aku nak cari sebab kenapa aku suka biru. dah aku suka tu, aku suka la. so, kesimpulannya, aku suka warna biru sebab aku suka kaler biru. hehehe..

sebagai memenuhi syarat, kat bawah ni gambar aku berbaju biru. baju tu baju raya 2 tahun lepas punya. aku recycle dan reuse sebab aku malas nak beli lain sangat suka kaler dia. hehe..


sebagai memenuhi syarat, disini aku nk tag
CikMai
Nurulasyikin
Sayidah Nafisah Ruslan


maa'ssalamah.

Pha is

27 comments:

  1. " pada awan biru aku melakar kata-kata"...emm,macam bait2 lirik lagu Hafiz Hamidun,'Cerita Hati' kan????

    ReplyDelete
  2. Opz xksh ke dgn hdiahnya??he.good luck..thnk support.

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh, lupa plak ada hadiah.. hmm, pasal hadiah tu, tak kisah sangat. lagipon, hadiahnya barang2 pompuan.. kalau saya dpt pon, bagi kat 'kawan' je hadiah tu... hehehe

      Delete
    2. senarai peserta telah diupdate,bwre sini untuk cari pemenang pula.. :)

      http://chot91.blogspot.com/2012/10/senarai-peserta-contest-bersama-warna.html

      Delete
  3. dah lama gila tak join semua benda2 ni.. ok2 kejap lagi saya buat eh :)
    terima kasih tag kita.. :)

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. normal la kalau pompuan suka pink... hehe

      Delete
  5. akak pon suka jugak ngan biru, tp kalu pha is pakai pepel lg akak suka...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. pepelll...??? hahahahaha

      x pe la kak, terima kasih je la.. hehehe

      Delete
  6. Salam kenalan! Very nice blog here. Suka3x!=) Jom join.. http://www.aimisyahirah.com/2012/10/tempoh-hampir-tamat-cepat-join-segmen.html

    ReplyDelete