April 2018 - Hikayat Budak Pening Hikayat Budak Pening: April 2018
Blogger Lepas Kahwin Senyap

Blogger Lepas Kahwin Senyap


Blogger Lepas Kahwin Senyap


Sudah ada yang perasan dan cakap yang sejak dah kahwin ni, aku macam senyap terus dari social media. Tu apa yang dia Nampak la, dari facebook, twitter dan instagram. Yang blog ni dia tak Nampak lagi.. berhabuk dah.. Hahaha..

Aku rasa trend ni bukan aku sorang je yang jadi. Ada jugak aku perasan beberapa orang blogger yang lepas kahwin, dia senyap. Antaranya blogger Ima Razak, pemilik blog tmawife.blogspot.my

(tapi tadi aku baru pergi ke blog dia, rupanya sekarang dia dah aktif balik.)

Sekarang aku nak tengok blogger aktif yang tak lama lagi akan kahwin, sama ada dia senyap atau tak. Antara yang aku tau akan kahwin tak lama lagi, blogger Cik Mai pemilik blog noormaizan.com

Sebelum Dan Selepas Kahwin : Priority



Benda ni normal sebenarnya. Manakan sama kehidupan sebelum dan selepas kahwin. Mesti ada beza. Terutamanya dari segi priority kehidupan. Kalau dulu, member ajak lepak mana-mana bila-bila masa, semua on je. Sekarang nak kena tengok jadual, nak kena Tanya pasangan, dan sebagainya.

Macam tu la dengan blog. Tapi aku ni lain sikit. Sampai bini sendiri pun Tanya aku, bila aku nak update blog? Hahaha.. bertuah blogger macam aku ni dapat bini macam dia. Heheee..

So, aku pun tulis la entri lalu mengupdate blog. Tadaa..!!! just a simple entri. Malas nak kupas isu-isu berat lagi.

Hikayat Budak Pening © . Designed by MaisarahSidi.com