Posts

Showing posts from April, 2018

Blogger Lepas Kahwin Senyap

Image
Blogger Lepas Kahwin Senyap Sudah ada yang perasan dan cakap yang sejak dah kahwin ni, aku macam senyap terus dari social media. Tu apa yang dia Nampak la, dari facebook, twitter dan instagram . Yang blog ni dia tak Nampak lagi.. berhabuk dah.. Hahaha.. Aku rasa trend ni bukan aku sorang je yang jadi. Ada jugak aku perasan beberapa orang blogger yang lepas kahwin, dia senyap. Antaranya blogger Ima Razak, pemilik blog  tmawife.blogspot.my (tapi tadi aku baru pergi ke blog dia, rupanya sekarang dia dah aktif balik.) Sekarang aku nak tengok blogger aktif yang tak lama lagi akan kahwin, sama ada dia senyap atau tak. Antara yang aku tau akan kahwin tak lama lagi, blogger Cik Mai pemilik blog noormaizan.com Sebelum Dan Selepas Kahwin : Priority Benda ni normal sebenarnya. Manakan sama kehidupan sebelum dan selepas kahwin. Mesti ada beza. Terutamanya dari segi priority kehidupan. Kalau dulu, member ajak lepak mana-mana bila-bila masa, semua on je. Sekarang nak kena tengok