WW #61 | Girl Friend - Hikayat Budak Pening Hikayat Budak Pening: WW #61 | Girl Friend

9.10.13

WW #61 | Girl Friend


44 comments:

  1. Teka teki .....ayat yang rapat tu le special gf....dah klik tabung anda.

    ReplyDelete
  2. baru akak tahu.. tak perasan pun selama ni..

    ReplyDelete
  3. oh macam tu ye..friendzone..baik² faham..hehe

    ReplyDelete
  4. Eh.. apa ni?? Confius dengan tajuk entri..

    ReplyDelete
  5. ooo mcam tu yer.. neway done clik2 nuffnang dah !

    ReplyDelete
  6. ok-ok...sally ni GIRL FRIEND..hahaha :D

    ReplyDelete
  7. Pha Is,

    Aku ni?
    Abdooss = Pha Is punya BOY FRIEND!
    Lagu tu ka?
    ;)

    ReplyDelete
  8. ok dah faham dan jelas
    same goes with boy-friend :p

    ReplyDelete
  9. tak terfikir lah pulak ...

    ReplyDelete
  10. terbaekkkk.. budak2 remaja harus faham dgn perkataan ni betul2 so takdelah yg nnt tersalah sangka antara girlfriend dan girl friend kan

    ReplyDelete
  11. Yes....friend zone adalah perlu...kdg kala girl friend agak rimas bila boy friend layan dia dah macam girlfriend boyfriend...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.. ni mesti pernah experience ni...

      Delete
  12. akak pun ramai kawan lelaki.. dululah.. hehehe.. ;)

    ReplyDelete

Hikayat Budak Pening © . Designed by MaisarahSidi.com