Segmen Kenal-Kenal Bersama Aisyah Humaira' - Hikayat Budak Pening Hikayat Budak Pening: Segmen Kenal-Kenal Bersama Aisyah Humaira'

23.11.12

Segmen Kenal-Kenal Bersama Aisyah Humaira'

sebuah segmen dari saudari Niera. klik baner utk join, sebelom ahad 24/11/2012 jam 10 malam.

okay, serba sedikit mengenai diri ini :

nama : pha is
umur : 22 tahun (1990)
nama blog : hikayat budak pening (sebab selalu kena serangan migraine)
asal : penang
status : bujang
pelajaran : sedang menuntut di USM kampus kesihatan dan di hospital USM (kelantan) sebagai pelajar tahun akhir farmasi.


35 comments:

  1. eh ko bujang ke?hahah

    nombo tepon xde keeeeee? hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah perlu,,nk mintak tolong nnt senang,,kirim oleh2 dr kelantan ke,hahaha

      Delete
    2. kirim kat sini sudah.. hehehe

      Delete
  2. dah follow. follow mine too ya? http://amellinaruby.blogspot.com/ TQ ^^

    ReplyDelete
  3. mohon taruk numbor plate skali nnt . haha

    p/s: ada gath blogger utagha . takmau join kah ? hehe . buat kat komtar penang lak tuhh .

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaa.. skrg ada kt klantan.. bila tuh..?

      Delete
  4. eeemmmm...muda lagi tuuu...hehehe

    ok je nanti bolehlah dapat ubat freekan? hhuuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. ubat free..? mana leh, tak untong la nnti.. hehehe

      Delete
  5. Aisehmen...muda sgt lg pha is ni, wat menantu leh? jgn mare...;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. erk? tak sangka ada org sanggup nk ambik buat menantu.. hehehe...

      Delete
  6. aikkk..muda setahun tue..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. lebih kurg la tuh.. aku dok BW tadi, smua jenis yg belasan tahun je.. rasa mcm diri ni tua gila.. hehehe

      Delete
  7. bls knjgn..huhu..

    ReplyDelete
  8. oo...alamat umah tak ada ka? hehehehe

    ReplyDelete
  9. Dah follow balik... tq tau.

    http://nurinafarhana.blogspot.com/2012/11/segmen-kenal-kenal-bersama-aisyah.html

    ReplyDelete
  10. salam kunjungan dari segmen yng sama..tQ sudi singgah & follow akk ya.. :)

    selamat berkahwin? hehe..tQ.. ;) salam kenalan juga..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yer la, dah betunang, tinggal nk kahwin je.. so, selamat berkahwin la.. hehehe

      Delete
  11. singgah sini .
    jemput ke blog mun . :)

    dari segmen yang sama .
    http://www.munviolettaxious.com/2012/11/segmen-kenal-kenal-bersama-aisyah.html

    ReplyDelete
  12. salam,,sy dtg singgah dri segmen sme ..slm knalan yek..ada mase jom singgah sini http://akmaluv90.blogspot.com/2012/11/segmen-kenal-kenal-bersama-aisyah.html thanx :)

    ReplyDelete
  13. Dari segmen yg sama. Followlah saya balik kalau sudi.

    http://budaksekolahpunyablog.blogspot.com/2012/11/segmen-kenal-kenal-bersama-aisyah.html

    ReplyDelete
  14. salam, balas kunjungan dari segmen yang sama. maaf lambat
    http://nurfarahudahud.blogspot.com/2012/11/segmen-kenal-kenal-bersama-aisyah.html

    ReplyDelete
  15. dari segmen yang sama. maaf lambat bals kunjungan :)

    http://dearbudakjahat.blogspot.com/2012/11/segmen-kenal-kenal-bersama-aisyah.html

    ReplyDelete
  16. salam ziarah..
    dari segmen yang sama..
    nice blog.. :)

    ReplyDelete
  17. dri segmen yg sme... :)
    waahhhh..tenang blog/...awan awann :)

    ReplyDelete
  18. datang dari segmen yg sama dan follow sini..

    http://tintamerah4488.blogspot.com/2012/11/segmen-kenal-kenal-bersama-aisyah.html

    ReplyDelete
  19. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2012/11/segmen-kenal-kenal-bersama-aisyah.html

    ReplyDelete

Hikayat Budak Pening © . Designed by MaisarahSidi.com