Friday, September 29, 2017

Pre-Order Vivo V7+

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pelancaran Vivo 7+ di Sengheng/senQ


tahukah korang 26 september - 15 oktober 2017 ni ada pelancaran smartphone Vivo V7+ kat Sengheng dan SenQ? ada dua kaler, warna hitam dan warna emas!

murah pulak tu! cuma RM1499 je. memang berbaloi kalau korang cekau Vivo V7+ ni daripada korang nak kumpul duit jual buah pinggang semata nak beli iphone x yang mahal nak mam*** tu. hahaha..


bukan tu saja, kalau korang beli smartphone Vivo V7+ kat Senghang atau SenQ masa pelancaran tu, korang akan dapat percuma backpack dan voucher kedai watson sebanyak RM10!


Kenapa Vivo V7+  ?


specs Vivo V7+ ni memang sempoi baq ang. yang kaki selfie tu, memang terbaek buat korang. dengan kamera depan 24MP, face beauty mode walaupun tengah buat video call, dan potrait mode, dimana gambar korang akan super sharp tapi background korang jadi blur dengan effect bokeh! lawwah!


aku sebut pasal kamera depan dulu sebab selalunya perempuan kalau beli fon dia tengok specs kamera nak selfie dulu, yang lain belakang kira. hahaha.. betol tak? baik korang mengaku cepat.


okay, bagi lelaki yang lebih rasional macam aku ni, *ehem* kami pilih based on spesifikasi perisian dia. Vivo V7+ didatangkan dengan CPU Octa-core snapdragon dan 4GB RAM! konfom tak "hang" punya. dengan internal memory 64 GB! banyak tu...

Kenapa di Sengheng / SenQ?


1. pembayaran ansuran


dengan pembelian smartphone Vivo V7+ di Sengheng atau di SenQ, selain beli secara full payment cash, korang boleh jugak buat pembayaran ansura-ansur easypay selama 24 bulan tapi harga total sama! tak pening nak kena kumpul duit dulu. kalau dah berkenan, sambar je terus!

2. penghantaran ke seluruh negara secara percuma

free shipping wei, termasuk sabah dan sarawak! dia hantar sampai ke rumah. senang kerja! sekarang semua beli online je. dulu yer la kena pi kedai, survey harga and specs. sekarang survey specs pun google je. dunia dah maju. hahaha...


3. tambahan 1 tahun warranty

dengan PlusOne Membership scheme pada hanya Rm12, korang boleh nikmati warranty tambahan selama 1 tahun selepas habis warranty asal vivo kalau korang pre-order Vivo V7+ ni. kalau pernah join scheme ni, x perlu bayar apa-apa tambahan. log in je kat sengheng.com.my dan senq.com.my

4. trade in


selain tu, boleh jugak kalau nak trade in. takde la membazir je fon korang yang lama tu klau tak digunakan. dapat jugak potong sikit harga Vivo V7+ ni. tapi kelebihan ni hanya boleh dibuat kalau beli kat outlet Sengheng je. yer la, kalau nak delivery, nanti lagi complicated. kalau nak tau rebate trade-in ni, boleh layari http://www.senheng.com.my/trade-in-rebate


apa lagi, jom pre-order kat sini : http://www.senheng.com.my/v7plus

13 comments:

  1. not bad juga harganya... speck pun wow...

    ReplyDelete
  2. cantik juga yang kaler gold tu....tpi nokia c3 xleh plak trade-in....hehehe....

    ReplyDelete
  3. Kalau berminat bolehla dapatkannya

    ReplyDelete
  4. Boleh tahan..boleh dipertimbangkan!

    ReplyDelete
  5. waahh.. menarik nii... cuma yg kali ni duta bukan lagi Dato CT ya.. =)

    ReplyDelete
  6. perghhh tp tu laa hp sy br berusia sethn... muda lg kalau nk dimadukan kah kah

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh dah tu.. standard fon skrg tahan setahun je.. hahaha

      Delete
  7. boleh la beli phone baru buat hantaran kawen nanti

    :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha..
      amboi.. dahsyat sangat tu.. hehehee

      Delete