Wednesday, October 19, 2016

WW #140 | Roda-Roda Kuala Lumpur

Rasanya at least dah 4 kali aku ride naik moto ke KLdari Penang tapi sebelum ni tak sempat bergambar dengan moto kat area sana. Baru-baru ni dalam aku ke sana, sempat jugak la pusing beberapa tempat. motif nak bergambar je..

Jalan-jalan sekitar Kuala Lumpur


masjid negara

tugu negara
sebab kat sini nak bergambar dengan moto tak boleh. hehehe

dataran merdeka

akhir sekali, aku "tawan" parlimen! hahaha


30 comments:

  1. Wah phais mai ronda2 KL ya, zoo hang xpi rasanya panda xbalik China lagi tu heh..heh..gurau ja no

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. dalam zoo x boleh nk bawak masuk moto.. x boleh nk bergambar dengan moto. heheh

      Delete
  2. Gigih tu pergi semata mata nak bergambar. Hahah !

    ReplyDelete
  3. apasai tak amek gmbr skali ngn tuan ?? klcc xde ke haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tuan dia x hensem, buat rosak gambar je.. hehehe..
      klcc susah nk bergambar nmpak moto.. tinggi sangat.. heheh

      Delete
    2. bolehh kene guna teknik baring2 bru boleh nmpk haha

      Delete
    3. nk kena baringkan si gadis bertudung biru tu ke macam mana nih? hahaha

      Delete
  4. da mcm pelancong dr luar negara ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah.. tu la.. perak jakun kan? hahaha

      Delete
  5. lawanya motor. saya sampai sekarang, takut nak naik motor, tak kiralah motor kecil atau motor besar huhu

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. tuan dia je kurang kacak sikit, sbb tu x de dalam gambar.. heheh

      Delete
  7. Kat klcc tak de gambar ke huhu... pengalaman yg mahal ni... mantop!!.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. KLCC rasa macam susah je kalau nk ambil gambar bagi nampak moto.. hehehe

      Delete
  8. kena simpan semua ni pastu buat video menarik juga

    ReplyDelete
  9. anggun betul si gadis bertudung biru tu..dah ada yg punya kan keh keh keh keh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. jangan siapa berani kacau.. she's mine! hahaha

      Delete
  10. adeh! yang tggal putrajaya ni pu ntak pergi lagi Tugu Negara tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. bila lagi..? asyik obesea je..hehhe

      Delete
    2. hahaha terasa pulak sbb tak penah smpai lg tugu negara

      Delete
    3. hahaha.. x bermaksud nk bagi sesiapa terasa..

      Delete
  11. hahahaah p la selatan pulak bru rare

    ReplyDelete
  12. Saya pun tak pernah sampai lagi tempat2 tu

    ReplyDelete