Skip to main content

Dashing Adventure | Bagi Yang Berani


baru-baru ni aku berkesempatan merasai sendiri rangkaian produk penjagaan diri lelaki Dashing bold 2.0 termasuklah deodorant roll-on, wangian EDT dan deodorant spray dengan teknologi tanpa gas yang terbaru! fuh, rasa macho je bila pakai.

Dashing Adventure


bila sebut dashing, ramai yang tahu dashing sememangnya terkenal sebagai pengeluar rangkaian produk penjagaan untuk lelaki yang berkualiti.


Kini dashing memperkenalkan koleksi adventure baharu yang merangkumi deodorant roll-on, wangian EDT, dan deodorant spray dengan teknologi No Gas terbaru dalam bentuk 2 variasi, dashing BOLD 2.0 dan EDGE 2.0

Bold 2.0 vs Edge 2.0



Haruman Bold 2.0 ni beraroma akuatik yang lebih maskulin. aku berpeluang merasai sendiri haruman bold 2.0 ni. memang rasa macho. terus rasa konfident nak pi mengorat awek. hahaha.. tapi bagi aku, aroma dia agak 'keras' sedikit. maybe lepas ni nak kena try Edge 2.0 pulak.


berbanding Bold 2.0 yang lebih maskulin, Edge 2.0 yang beraroma lemon, kayu cedar dan gaharu dengan sifat “woody” lebih memberikan kesegaran kepada si pemakai. Lepas ni nak kena try Edge 2.0 pulak la nak tengok macam mana.


Deodorant semburan Badan NO GAS Dashing pertama di Malaysia



Selalunya, kalau deodorant biasa mungkin akan bertahan dalam 3 minggu sahaja disebabkan gas yang banyak digunakan untuk menghasilkan semburan. Tapi kali ni, dengan teknologi semburan No Gas dari Dashing, Deodorant ni mampu bertahan selama 2 bulan penggunaan atau sehingga 750 semburan. Jimat kan!

harga pun okay la. berpatutan. dan yang penting sangat menjimatkan sebab boleh tahan lama.!

untuk deodorant roll-on tu, harganya cuma RM 6.50 (40 ml) termasuk 6% GST. Boleh didapati dalam 3 variasi iaitu BOLD 2.0, EDGE 2.0 dan PURE ENERGY.

Deodorant spray no gas tu pulak boleh didapati dengan harga RM 18.90 termasuk 6% GST. Juga boleh didapati dalam 3 variasi, BOLD 2.0, EDGE 2.0 dan PURE ENERGY.

untuk wangian EDT yang bersaiz kecil (50ml) berharga RM 18.90 termasuk 6% GST dalam 2 variasi, EDGE 2.0 dan EXTREME.

manakala untuk wangian EDT saiz besar (100ml), harganya RM 35.50 termasuk 6% GST dan boleh didapati dalam 3 variasi, BOLD 2.0, EDGE 2.0 dan PURE ENERGY.

Review Dashing Bold 2.0


Setelah 3 minggu aku pakai Produk Deodorant semburan badan, deodorant roll-on anti peluh dan wangian EDT Dashing Bold 2.0 ni, memang aku berpuas hati. Badan tak berpeluh dan tetap segar walaupun lepas aku balik kerja naik motosikal sejauh 40km di tengah panas.

Rider motosikal macam aku ni memang sangat memerlukan produk macam ni. tambah plak naik moto ulang alik kerja sehari lebih 80km dibawah terik matahari, bukan naik kereta yang ada pengdingin hawa. Bila lepas pakai dashing bold 2.0 ni, balik rumah selepas kerja, badan masih berbau segar.!

Untuk maklumat lebih lanjut boleh layari :

Website : http://www.dashing.com.my/

Facebook : https://www.facebook.com/Dashing.MY/

Instagram : https://www.instagram.com/dashing_my/

Comments

  1. DASHING FOR MAN OKLAH TU...BAGI YG SERASI DGN AROMA TUBUH..

    ReplyDelete
  2. Entry ni dah macam iklan untuk produk Dashing. Semenjak Pha Is dah kerja macam dah jadi metroseksual :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahah.. saya metroseksual? hahahaha.. x tercapai dek akal.. hahahaha

      Delete
  3. wow curlass model dashing pulak..tiba2 teringat kat remy ishak..hahaha

    ReplyDelete
  4. dr dulu mmg suka bauan dashing walaupun xleh pakai dashing hehe

    ReplyDelete
  5. boleh beli kt laki2 dan bf sendiri or tunang. hahhaah. nasib baik lah mamat tu xminat

    ReplyDelete
    Replies
    1. wwooo.. mamat mana nih.. ceciter.. hehehe

      Delete
  6. boleh beli kt laki2 dan bf sendiri or tunang. hahhaah. nasib baik lah mamat tu xminat

    ReplyDelete
  7. dah cuba yang warna biru bau dia tak keras sangat...selesa ja

    ReplyDelete
    Replies
    1. okay.. lepas ni nk p cari yg warna biru..

      Delete
  8. *bisik* you know what, saya sangat suka bau lelaki, for sure yg berbau harum la.. hihihi. dashing ni one of my favourite sebab adik dan ayah saya ada pakai.. bau dap dap.. hehe

    ReplyDelete
  9. Suka bau dashing nie..
    Ingat lagi masa zaman belajar dulu pakai nie..

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. so far yg saya tahu dashing ni utk laki je la.. x sure kalau ada keluar produk utk perempuan plak..

      Delete
  11. Mmg terserlah kelelakian dgn Dashing ni

    ReplyDelete
  12. Replies
    1. yg bold ni mmg keras sikit bau dia.. Arz kaat yg biru edge tu lembut sikit..

      Delete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Cara Lapor Penipuan Astro

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Review | Tayar Nankang Rodiac Sportiac

Gaji Ahli Farmasi