Sunday, August 30, 2015

#BloggerUtara

baru-baru ni, aku ter-join group blogger yang baru ditubuhkan, group Blogger Utara. best giler group ni. baru ditubuhkan, terus ada buat event. aktif betul kan? kat bawah ni logo #BloggerUtara tu..

#BloggerUtara


#bloggerutara,

lepas aku masuk group, terus join majlis iftar dengan diorang. buka puasa ramai2 dengan geng blogger utara di hotel Vistana Penang. untuk info lanjut berkenaan iftar tu, boleh tengok entri ini : Buffet Ramadhan Di Vistana Hotel Bersama Blogger Utara

#bloggerutara,

ada banyak lagi event dalam group ni, tapi tak dapat aku nak join semua. kebanyakannya sebab kekangan masa. dulu aku ingat lepas dah kerja, dunia blog ni aku nak senyap kejap. tapi dah join group Blogger Utara ni, tak boleh nak senyap sangat la.. hehehe..

antara ahli group ni termasuklah:


jom ikuti dan sertai kami di Facebook Page Blogger Utara dan hashtag Blogger Utara (#bloggerutara) di instagram..

dan lagi satu, jom ramai-ramai join GA 1st Year Blog Anniversary | aryshafayyadh.blogspot.com by kak Sha, salah seorang ahli group #BloggerUtara. banyak hadiah menanti untik 30 PEMENANG! jom! (tarikh tutup 10 september jam 12 tengah hari)  

28 comments:

  1. Geng #bloggerutara memang sempoi

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. http://jmbelog.blogspot.com/2015/01/blogger-hikayat-budak-pening.html

      Delete
    2. thanks.. x bleh nk komen kat sana plak.. heheh

      Delete
  3. Ter-join ea.. hek2..

    #bloggerutara datang mengahadap..

    ReplyDelete
  4. hahaha boleh pulak ada ter-join eh ? ambooi..

    ReplyDelete
  5. husna pon dari tak aktif berblog terus dah banyak pikir pasal blog.. hahaha..

    ReplyDelete
  6. utg ada kelab ni . byk aktiviti dan job blh buat dan dapat ...

    ReplyDelete
  7. ada grup blogger mmg seronok ni bnyk idea boleh dikongsi.

    ReplyDelete
  8. Tahniah... Nak pindah duk penang jugalah.. nak join blogger utara jugak nanti.. :) :)

    ReplyDelete
  9. baru join jgak, tpi xmampu nk join lg sb tgh mboyot. hahaha

    ReplyDelete
  10. Bunda asal Taiping ...duduk Cheras, tak boleh join kot na..

    ReplyDelete
  11. Salam merdeka Pha Is, rakan #bloggerutara mai terjah ^-^

    ReplyDelete
  12. wah menarik...bestnye klu dpt join...adeh la...nk create akaun FB yang pling mlas nie...hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. x ada akaun fb? fuh, susah nk cari org macam ni.. hahah

      Delete
  13. Kt snggah sni..
    Nth bila dpt jumpa hangpa :)

    ReplyDelete
  14. Assalam Pha Is,
    waaaaaaaaa
    mekaseh promote GA iols :)

    ReplyDelete
  15. semoga BU terus sukses, mai KL boleh buat aktiviti dgn geng KL ye tak

    Yang Benar,
    Nota Purba


    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...