Wednesday, July 1, 2015

WW #124 | Pasangan Blogger

awek, balak, makwe, kekasih, blog,

29 comments:

  1. Pha Is dah tulis belum? hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. xde sesapa untuk dituliskan pun... hmm...

      Delete
  2. tak tulis sebab tak nak heboh kan.. nati dh sah ikatan konform akan tulis .. ye x .. >_< salam ramadhan

    ReplyDelete
  3. singgah sini sementara tunggu waktu berbuka :D

    ReplyDelete
  4. kah kah kah..perlu ke nak HEBOH kat semua orang...sabar je lah

    ReplyDelete
  5. kalau sis JM..keep as a SECRET!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. konfom..!! ni mesti dah ada someone... haha

      Delete
  6. hahaha nasib iols dah kawin..ekeke

    ReplyDelete
  7. Tu jenis awek yg senang jeles tu.. tak sesuai utk blogger huhu..

    ReplyDelete
  8. Assalam Pha is,
    oooooooooooooooooooooo
    tak tuleh pun pasai GF uols :P

    #BloggerUtara

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah x ade... nk tulis apanya.. hehehe

      Delete
  9. bila dah confirm baru boleh update kan hiks

    ReplyDelete
  10. hahahahahaha jgn terkejut pulak nanti kalau dia khatam satu blog pha is baca semua entry kihkihkih

    mcm ktorg husband and wife memang blogger dan kenal pun atas tiket blogger jugak :)

    ReplyDelete
  11. hahaha.. baru gf/bf jer.. belum husband and wife.. hehehe

    ReplyDelete
  12. Eh, rasanya Pha Is belum citer kat kami kan???

    ReplyDelete
  13. Hehehe. Menunggu bila Pha nak menulis

    ReplyDelete
  14. dah kallau blog informasi atau blog gajet and other blog nk tulis wat pe pasal girlfrenz/boyfriend

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...