Skip to main content

Pengomen Pening April-Jun 2015

okay, seperti yang aku dah kabor dalam entri Pengomen Pening jan-Mac 2015, rasanya mulai tahun ini aku maybe cuma dapat up-kan entri dalam seminggu 1 entri je, disebabkan kekangan masa dan priority aku sekarang lebih kepada kerja.

tapi, entri penghargaan pengomen tegar tetap aku nak buat jugak, cuma tak bleh nak buat secara bulanan macam tahun lepas. so, aku buat secara suku tahun, 3 bulan sekali.

Pengomen Pening April-Jun 2015


so, jom tengok sapa yang rajin komen kat blog ini bagu suku kedua tahun 2015, dari bulan april hingga jun tahun ini. mereka adalah:


1. Jari Manis (http://jarimanistravel.blogspot.com/)


sis, JM ni rasanya bukan kat blog ni je beliau ratu komen. dah banyak blog-blog lain yang aku jumpa asyik-asyik sis JM ni jugak la yang teratas dalam senarai top komentator. hehehe.. so, memang terbukti. ramai orang cakap, dia memang laju komen. hehehe..

2. paridah (http://karyaku-paridahishak.blogspot.com/)

karya ku : paridah ishak

kak Paridah ni pun memang dari dulu lagi rajin komen kat sini. tapi yang special pasal komen beliau, semuanya CAPSLOCK... nampak tak betapa seriusnya beliau mengomen setiap entri aku? hehehe...

3. Muhammad Khairuddin Lim (http://kakitravelkhairuddin.blogspot.com/)

Kaki Travel: From Malaysia to the World with Khairuddin

bro khairuddin Lim ni antara orang lama yang tetap setia rajin komen kat blog aku ni, walaupun sekarang aku dah jarang BW, beliau mesti akan komen punya, walaupun kadang-kadang aku tak paham apa yang dikomen. eh.. hehehe..jangan marah yer...


4. ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH (http://aryshafayyadh.blogspot.com/)

5. Khir Khalid (http://www.khirkhalid.com/)

6. Nurul Hidayah (http://www.nurulhidayahdiary.blogspot.com/)

7. Qaseh Abadi (http://syidamenulis.blogspot.com/)

8. Cikna (http://cikna136.blogspot.com/)

9. Cik Misstree (http://cik-misstree-macam2-ada.blogspot.com/)

10. budakbandunglaici (http://budakbandunglaici.blogspot.com/)

thanks semua...

Comments

  1. tahniah buat semua ! kena tukaq nama pening tu.. hehe

    ReplyDelete
  2. Tahniah buat mereka yang bertuah tu ^-^

    ReplyDelete
  3. HEH..HEH..PHA IS ..BUKAN APA GUNA CAPSLOCK TU SEBENARNYA MATA ORG LAMA BIASALA RABUN SIKIT...HURUF BESAR SEMUA KAN SENANG NAMPAK...TQ MENYENARAIKAN KAK DLM TOP COMENTATORS

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehehe...kalau tgk komen capslock tu dah tahu siapa yang komen hihihhi

      Delete
  4. ada jugak nama I kat situ.. JM memang laju ja dia komen.. klu ada dia susah yg lain nak rebut tahta tu.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haip!!!! Suida....dak JM tu memang...iskkk!

      Delete
    2. sokong ... JM ni memang top aje kat mana-mana belog ;)

      Delete
    3. Takhta JM memang sukar digugat ^-^

      Delete
    4. tetapi di blog PW masih tercorot :-)

      Delete
    5. Zumal!!!! boleh...belum cuba belum tahu

      Delete
  5. xsangka la ade nama kita, g la mane2 blog mesti ada nama JM ni kn.....;-)

    ReplyDelete
  6. congrat...keep it up hehe

    ReplyDelete
  7. Akak dah lama tak mengomen kat sini.. baca singgah lalu je.. lepas ni cuba kembali ke landasan macam dulu.. hehehe..

    ReplyDelete
  8. Alahai.. x tersenarai la.. Xpe akan cuba supaya turut tersenarai..
    Tahniah pada semua yang tersenarai..

    ReplyDelete
  9. Apa sekali pun bro Pha Is tetap dikenang...

    ReplyDelete
  10. x faham apa yang di komen tu kelakar hihihihi

    ReplyDelete
  11. psst : Pha Is...emailkan sis JM alamat...plsss

    ReplyDelete
  12. tahniah kpd mereka yg berjaya..nanti abe kie mai komen di blog phais sokmo la..

    ReplyDelete
  13. Tahniah buat mereka yg tersenarai. :-D

    ReplyDelete
  14. In sya Allah.. kita akan cuba masuk carta..

    ReplyDelete
  15. singgah sebentar sebelum balik raya ...

    nak ucapkan selamat hari raya, maaf zahir dan batin. selamat balik kampung :)

    ReplyDelete
  16. Wahhh mmg serangan komen bertubi-tubi ni hihi

    ReplyDelete
  17. tahniah semua.. insyallah kalo terbit krajinan bleh la CT cuba nak
    menyelit di sini.. hehehe..

    ReplyDelete
  18. hehehe dahla nama pengomen..
    pemngomen pening =P hehehe semua pening2 lalat kalo singgah sini hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan pening skali si pengomen.. hehe

      Delete
  19. Assalam Pha Is,
    woottt3
    ada jugak nama iols :)
    iols loike gitew :)

    ReplyDelete
  20. Terima kasih, Pha Is. Ada juga nama saya walaupun saya lama 'bercuti'. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pha Is dah kerja, bolehlah bagi hadiah kepada pengomen tegar blog ni. Sekadar cadangan :)

      Delete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Gelaran Adik Beradik Yang Betul

Gaji Ahli Farmasi

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Kawasaki Z250 vs Kawasaki Z250SL | specification