Pengomen Pening Jan-Mac 2015

kalau tahun lepas, aku ada buat entri penghargaan untuk pengomen tegar blog ini secara bulanan. tapi, tu pun tak semua bulan aku sempat buat. dan memandangkan tahun ni bilangan entri aku tak banyak, hanya 2-3 entri sahaja seminggu, aku rasa macam tak 'meriah' kalau buat entri penghargaan ini secara bulanan.

so, aku rasa tahun ni, aku nak buat entri penghargaan ini setiap 3 bulan sekali. maksudnya, dalam setahun 4 kali. bagi suku pertama tahun ini (januari - mac), dengan ta'zimnya aku membawakan kepada anda senarai top10 pengomen tegar pening di blog Hikayat Budak Pening ini.

Top 10 Pengomen Pening Suku Pertama 2015


mereka-mereka yang dimaksudkan adalah :


1. Jari Manis (http://jarimanistravel.blogspot.com/)



2. Cik Misstree (http://cik-misstree-macam2-ada.blogspot.com/)


3. Muhammad Khairuddin Lim (http://kakitravelkhairuddin.blogspot.com/)


4. paridah (http://karyaku-paridahishak.blogspot.com/)
5. Khir Khalid (http://www.khirkhalid.com/)
6. Sya Nadia (http://sweetlittlemom.blogspot.com/)
7. Puteri Wanita (http://buatwanita.blogspot.com/)
8. Nurul Hidayah (http://www.nurulhidayahdiary.blogspot.com/)
9. budakbandunglaici (http://budakbandunglaici.blogspot.com/)
10. Cetusan Minda (http://cetusanmind.blogspot.com/)

thanks buat yang rajin komen..dan thanks jugak bagi yg komen tapi maybe tak tersenarai... dan yang silent reader tu, rajin2 la komen, baru boleh kenal2.. hehehe..

dan disebabkan sejak aku tukar domain, bloglist aku dah hilang, so buat masa sekarang blog list aku akan diisi oleh top komentator dulu la..

Comments

  1. Wahh tahniah buat semua yg tersenarai...

    ReplyDelete
  2. Huhuhu kita tadakk ..tukar domain dah pha is..tahniah ya..

    ReplyDelete
  3. ehh.. ade nama titer laaa.. haha.. Tahniah Pha Is.. melangkah setapak kehadapan dengan domain sendiri.. semoga semakin majujaya ye :))

    ReplyDelete
  4. Tahniah untuk semua..tahniah juga sebab tukar domain..

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah t kasih Pha Is.. Tahniah juga buat rakan2 lain yg tersenarai.. :)

    ReplyDelete
  6. Pha Is, mentang-mentang dah kerja, siap tukar domain blog tu hehehe

    ReplyDelete
  7. In sya Allah.... april masuk list.. hehe

    ReplyDelete
  8. Yeah boleh blogwalking...ramainya pengomen

    ReplyDelete
  9. ishhhh siapa Jari Manis tu..komen ke komain eheheh

    ReplyDelete
  10. sama-sama pha is..we as a blogger we support each other lah kan

    ReplyDelete
  11. Assalam pha is,
    he3
    harap2 next intake nama akak ada he3

    ReplyDelete

Post a Comment