Skip to main content

Pengomen Pening September

sedar tak sedar, dah masuk bulan oktober. dah raya haji dah pun. pertama sekali, di kesempatan ini aku nak ucapkan salam Aidil Adha kepada semua pembaca blog Hikayat Budak Pening ni. thanks atas sokongan korang selama ini.

tanpa korang, apalah nilainya blog picisan ini. thanks sudi singgah, thanks sudi baca, dan thanks sudi komen, walaupun sekarang ni aku tak dapat nak membalas sangat semua komen2 tersebut. mana yang sempat je aku balas.

sebab sekarang ni dah berstatus pengutip anggur bertauliah. (dah habis belajar la katakan..) sekarang cuma dok rumah tanpa line internet, tanpa wifi universiti macam dulu2..

again, thanks semua.. terutamanya kepada mereka yang rajin komen kat bawah ni ;


Cik Misstree (http://cik-misstree-macam2-ada.blogspot.com)


Jari Manis (http://jarimanistravel.blogspot.com)


Akif Imtiyaz (http://akifimtiyaz3.blogspot.com)


Muhammad Khairuddin Lim (http://kakitravelkhairuddin.blogspot.com)
Faizal Mohamad Twon Tawi (http://notamengajarbelajar.blogspot.com)
paridah (http://karyaku-paridahishak.blogspot.com)
Syazana Zainn (http://erynsyaze.blogspot.com)
memmet lenggeng (http://memetlenggeng.blogspot.com)
aizamia3 (http://aizamia3.blogspot.com)
Belog Santai (http://myblogsantai.blogspot.com)
Cikna (http://cikna136.blogspot.com)
Azlealee Bashir (http://chenachenis.blogspot.com)
Nor Ariffin Hamzah (http://realiticikpin.blogspot.com)
Khir Khalid (http://www.khirkhalid.com)
Vee Sandi (http://cetusanmind.blogspot.com)
aswadz (http://aswadz.blogspot.com)
Ambo Akhil (http://duniabawahtempurung.blogspot.com)
Tetamu Istimewa (http://mieadham86.blogspot.com)
fatin wawa (http://indahnyapelangiku.blogspot.com)
Marou Apple Hijau (http://budakbandunglaici.blogspot.com)




Comments

  1. Thanks Pha Is..masih sangkut ya..rasanya dah tak selalu sangat datang sini..Nway tahniah untuk semua..

    ReplyDelete
  2. sama - sama . mereka semua mmg sungguh peramah .

    ReplyDelete
  3. tahniah semua.. anne tak pernah lagi jadi pengomen pening.. nak try la untuk bulan ni punya.. kekeke..

    ReplyDelete
  4. dh lamer sgt xberkunjung ke sini...
    bukan sni jerr....
    mna mna pown xsempat bw...

    ReplyDelete
  5. SALAM IDULADHA PHA IS...MAAF ZHR BTN TQ TERSANGKUT JG BLOG KARYAKU KAT SINI...

    ReplyDelete
  6. Selamat Hari Raya Korban Faiz,.All the best., ada nama gak? hhee..thanks

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah tangga ketiga..tahniah semua..tq pha is

    ReplyDelete
  8. eh.. ada juga rupanya.. dah lama tak singgah.. salam aidiladha pha is.. ^__^

    ReplyDelete
  9. Baru sempat nak singgah untuk mengomen kat sini..sibuk sebab tak sempat BW

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah..tersenarai juga walaupun busy sikit

    ReplyDelete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Gelaran Adik Beradik Yang Betul

Gaji Ahli Farmasi

KTMD | Servise Penghantaran Motosikal