Skip to main content

Rezeki Bila Nak Hibernasi


minggu lepas, selesai sudah exam aku yang terakhir. harap sangat2 exam itu exam yang terakhir. harap2 tak 'sangkut' lagi, kalau tak, tak dapat la nak grad tahun ni. naya nak kena repeat 1 semester semata-mata nak ambik 1 paper je. fuh, harap-harap jangan la.. amiin...

dan sekarang, aku kembali bercuti kat rumah. bila kat rumah, tak ada line internet. maka, berhibernasi la aku kembali dari dunia blog. ketika entri ini di-autopublish-kan, aku sudah ada kat rumah. mungkin kadang-kadang je aku boleh nak BW..

iH Media Liese



bila blog aku nak hibernasi la, nuffnang tetiba murah hati bagi cpuv banyak-banyak. adui. bukan tak bersyukur, cuma rugi la. cpuv banyak tapi UV nanti konfom menurun punya. nak kena buat autopublish banyak-banyak la macam ni.  

Mayfair Bodyline



semuanya pasal produk kecantikan, terutamanya untuk wanita. 1 produk kaler rambut, 1 set rawatan badan. yang lagi 1 satu dulu tu pasal cream muka B.liv. yang nak untuk lelaki sikit pun, cuma tinggal Xperia Z2 dengan perabut ikea je.. hehehe...

p/s : ya Allah, grad-kanlah aku pada tahun ini.. ameen...

Comments

  1. didoakan pha is segera tanpa aral lagi setelah hbs exam...harap xmengulang walau satu paper...klik2 menabung.

    ReplyDelete
  2. Nurul doakan semoga Pha Is lulus dan berjaya Grad tahun ni..in shaa Allah..

    ReplyDelete
  3. insyaAllah bro, hang grad tahun ni. mintak doa byk2.

    ReplyDelete
  4. Dah berusaha kena tawakkal Pha Is..Good luck ya..

    ReplyDelete
  5. Ameen..
    Usaha , Doa, Tawakal..
    Insya Allah berjaya!

    ReplyDelete
  6. Woww..banyak tu dapat..:D
    Btw good luck bro!

    ReplyDelete
  7. Semoga berjaya repeat2 tak mau ehh mintak simpang .. Hehe

    ReplyDelete
  8. selamat berehat.. akak doakan kejayaan mengiringi langkah phais.. amiiiinnn.. :)

    ReplyDelete
  9. bila trafik tinggi memang cpuv jarang singgah..

    ReplyDelete
  10. nie blog pasal produk kecantikan ke ? hahaha .

    tahniah . dia nak suh hang jangan hibernasi le tu

    ReplyDelete
  11. Singgah dari segmen url blog kak mia.
    Jom singgah blog mommy Irra => irrayyan.com
    tahniah

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah Tahniah Pha Is.. Rezeki la tu ..

    ReplyDelete
  13. amin!semoga lulus dgn jayanya pha is.. InshaAllah tahun ni grade..
    jarang on9 rezeki masuk jugak..ehe..tahniah!

    ReplyDelete
  14. Saya juga mendoakan agar Pha Is berjaya... semoga segalanya berjalan lancar... aamiin.

    ReplyDelete
  15. semoga berjaya dan dipermudahkan urusan :)

    ReplyDelete
  16. Time macam ni lah CPUV keluar banyak-banyak. Salah satu dugaan besor ni Pha Is. Hehe

    ReplyDelete
  17. moga dipermudahkan untuk 'grad'.. dan tahniah atas CPUV.. rezeki, Alhamdulillah.

    ReplyDelete
  18. jgn berhibernasi lama sgt..ramai yg akan rindu nanti
    In Sha Allah semoga berjaya "GRAD' ye aminn

    ReplyDelete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Cara Lapor Penipuan Astro

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Review | Tayar Nankang Rodiac Sportiac

Gaji Ahli Farmasi