Skip to main content

Terbang Mencari

tadi balik rumah kejap sebab nak angkut barang sikit2. esok baru balik bercuti sem betol2. sedang rilex2 di ruang tamu, tetiba mak bersuara.

mak : ada surat lagi satu baru sampai untuk hang.
aku : dari sapa mak?
mak : tak tau la. dia tulih "terbang mencari"...
aku : ha..????

ni la surat kiriman yang dimaksudkan tu..


thanks Husna Zahidi (husnazahidi.blogspot.com). dapat phone string huruf P. katanya huruf F tak ada. tak pe la.. P pun boleh.. thanks again..

dah lekat kat phone dah...
(abaikan kotak2 kat belakang tu. tengah kemas barang nak simpan stor. cuti sem bermula)

sebelum ni, aku dapat hadiah dari kak Lilynn Wifey Sham (warnawarnithecolorz.blogspot.com). Yang tu aku dah cerita kat instagram. dapat keychain.. 


alhamdulillah.. rezeki.. thanks semua.. 

p/s: cuti sem mgkin aku akn cuti blog sbb x de line tenet. tapi tak tau la. tengok la macam mana nanti.. 

maa'ssalamah,
Pha is

Comments

  1. wah.. seronoknya.. :) tahniah pha is..

    ReplyDelete
  2. Selamat bercuti..
    Jaga kesihatan.. ;)

    ReplyDelete
  3. hihi.. rase macam nama dipanggil panggil.. tahniah pha is.. dan selamat bercuti sem..

    ReplyDelete
  4. Terbang mencari Pha is... Jauh tuuu :)

    ReplyDelete
  5. Tahniah Pha Is.. slmt bercuti & Salam Maulidurrasul.. :)

    ReplyDelete
  6. tahiah pha is ! :) rezeki berblogging kan

    ReplyDelete
  7. untunglah dapat hadiah~
    lepasni mesti dapat lagi banyak hadiah. cemburu saya.

    ReplyDelete
  8. Wah..tahniah...btuahnya..

    Salam Maulidur Rasul...Abak nak ajak join segmen :

    http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/pelancaran-kempen-dan-segmen-blogger.html

    ReplyDelete
  9. tahniah ye pha is... penatkan berkemas.. hehe..

    ReplyDelete
  10. Tahniah Pha Is dan selamat bercuti!!!

    ReplyDelete
  11. Tahniah..
    Salam Maulidur Rasul, Pha Is. Selawat dan salam buat Rasulullah S.A.W :]

    ReplyDelete
  12. Comelnye...hehehe...buat dr kayu erk?cuti sem brp lamer?rietta the week afte next week bru mid term...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dalam sebulan lebih jugak la cuti..

      Delete
  13. Salam Maulidur Rasul dan selamat bercuti Pha is..

    ReplyDelete
  14. terbang mencari melalui tangan posmen.. hehe..
    cantik huruf P tu, pandai cik husna pilih.. =)

    ReplyDelete
  15. Tahniah pha is...

    SALAM MAULIDUR RASUL...

    ReplyDelete
  16. Wahhh.. seronoknya dapat kirimannn :)

    ReplyDelete
  17. tahniah pha is.. murah rezeki.. menabung ikea.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak.. rajin betol menabung sini.. nnti saya menabung disana.. :)

      Delete
  18. Terbangg mencariii..haha..tahniah pha is..selamat bercuti ya.. dan Salam Maulidur Rasul 1435H.. :)

    ReplyDelete
  19. Terbang mencari.. Hahah cutenya :) Btw, sedihnya nanti tak dpt online. Huhu. Harap2 nanti ada lahh line kat sana. Hehe..

    ReplyDelete
  20. Aku tak boleh abaikan kotak2 kat belakang tu sebab aku dah nampak. Neway, congrats.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... kalau dh nmpak, nk buat macam mana..

      Delete
  21. haaa.. huruf P tu sesuai dah sebab nama blog ni kan pening pala..hahaha

    ReplyDelete
  22. wah2xx..bnyak rezeki masuk ye...tahniah,...

    ReplyDelete
  23. hahaha mujur dia tak tulis melompat mencari :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. mau nnti dia keluar melompat dari sampul baru naya.. hahaha

      Delete
  24. wow..sungguh klassik cara beliau menulis

    ReplyDelete
  25. tahniah pha is...sib baik terbang mencari jumpa orangnya...hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la.. nasib baik x sesat terbang.. hehehe

      Delete
  26. tahniah2...best dapat hadiah kan????

    ReplyDelete
    Replies
    1. sapa yg x seronok dapat hadiah.. hehe

      Delete
  27. Alhamdulillah... rezeki :)
    P untuk Pha Is :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Gelaran Adik Beradik Yang Betul

Gaji Ahli Farmasi

KTMD | Servise Penghantaran Motosikal