Skip to main content

Cash Out 8Share #3

alhamdulillah, saat aku dilanda kesedihan tatkala tiada lagi CPUV yang on going oleh en. nuffnag, aku dapat 1 berita gembira yang request cash out 8share aku dah di-verified dan dah dapat payment advice bertarikh 17 Jan yang lalu. sekurang-kurangnya, dapat jugak mengubat hati yang luka dan lara ini. *cewwah*

semenjak dua menjak ni, aku dah tak dapat dah CPUV baru dari nuffnang. hmm. nak merajuk balik la macam ni..

so, sapa yang tengah merajuk macam aku ni, boleh la try pulak daftar dengan 8share ni. senang je. klik baner kat bawah ni (atau klik SINI) , lepas tu daftar, kemudian share "special" (iklan) di ruangan laman sosial, sama ada FB, twitter, or Google+. mudah je.

invite 8share

jom.. 

maa'ssalamah,
Pha is

Comments

  1. waa.. masyuk lah lepas ni, nanti boleh lah belanja mama kefci..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah.. 3 kali dah cashout yer... BW baru rm1.40 jer, malas dah nak share :p

      Delete
    2. BW kalau usaha, insyaAllah dapat... (n_n)

      Delete
  2. Entri yang menarik.

    awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  3. salam pagi rezeki tu syukur alhamdulillah...jgn risau mcik selalu menabung blog pha is...

    ReplyDelete
  4. wah...masyuk...btul btul...join 8shared...

    ReplyDelete
  5. Duit 8shared saya baru 0.20 sen, termasuk duit signup adalah rm1.20. Haha bila nak cashout tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. banyakkan share di laman sosial.. guna kata penarik, insyaAllah..

      Delete
  6. banyka kali juga pha masyuk..tahniah..murah rezeki pha ni ;)

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah.. masyukk.. Tahniah & all the best Pha Is.. :D

    ReplyDelete
  8. tahniah pha is.. cm best jer kan dpt 'kaching'..

    ReplyDelete
  9. senyum je cik akak tengok jumlah earning tu...
    sama jumlah yg cik akak cash out..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. yer la.. cukup rm50 terus acsh out. pastu tolah charge perkhtmatan rm1.. tinggal ler rm49.. hehe

      Delete
  10. fuyooo!!!Tahniah bro..untung ler..:D

    ReplyDelete
  11. Kalau rajin..pasti ada ganjarannya.

    ReplyDelete
  12. Untung la kann..boleh la belanja kit kat pas ni..xpun belanja niesa choki2 pun jd la...hahaha

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah..rezeki tukan...kita pun sebenarnya suka 8share..he..he

    ReplyDelete
  14. satu saja yg menarik perhatian saiya..
    jinchuruki?
    ahaha.. apa tuh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau minat anime naruto, tahu la apa makna jinchuruki tu.. hehe

      Delete
  15. dah belajar tapi tak buat2 grrr

    ReplyDelete
    Replies
    1. rugi la, kalu ada ilmu tapi x amalkan.. hehehe

      Delete
  16. IM pun tengah tunggu *share verified. Hehe

    Percuma baucer diskaun untuk semua pembaca blog IM kat SINI

    ReplyDelete
  17. husna baru separuh.. gigih lagi nak cash out ni.. huhuhu..

    ReplyDelete
  18. untunglah. tahniah. huhu :)

    #hana lambat lg boleh cash out. T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. x pe.. slow2 pun, janji dapat.. heheh

      Delete
  19. Wahhhh.. Alhamdulillah.. jangan majuk2 la gi eaaa :)

    ReplyDelete
  20. boleh lah lepas bayar broadband kan? hehe

    ReplyDelete
  21. buat masa ni 8share memang menarik dan lumayan ;)

    ReplyDelete
  22. Alhamdulillahhh..rezeki lagi... :D

    ReplyDelete
  23. eh sama la, anne pun baru cash out hari tu..
    cepat je masuk akaun kan? hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup.. so far yg saya pernah cuba, 8share ni yg paling cepat uruskan cash out..

      Delete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Gelaran Adik Beradik Yang Betul

Gaji Ahli Farmasi

KTMD | Servise Penghantaran Motosikal