1st Mini Giveaway by Ainim Rashihah

Buat pertama kalinya, blog ini menganjurkan giveaway sempena menghargai para pengikut dan juga pembaca blog Ainim Rashihah. Sebagai salah satu usaha untuk menghargai sokongan kalian semua, Ainim nak adakan giveaway pertama blog ini.


Semua orang boleh sertai giveaway ini, tapi kenalah ikut syarat-syarat berikut:

1. Follow blog Ainim Rashihah, Add To Circle Google+ Ainimsuju, Follow Twitter Ainimsuju dan Like Fanpage Blog Ainim Rashihah
2. Buat satu entri bertajuk 1st Mini Giveaway by Ainim Rashihah
3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
4. Tinggalkan URL entri kalian ke dalam ruangan komen ini.
5. Tarikh tamat giveaway ini ialah pada 30 Januari 2014.

Pemenang akan diumum pada 6 Februari 2014 dan pemilihan pemenang adalah melalui random.org

Comments

  1. Assalamualaikum..
    terima kasih sudi join segmen saya

    ReplyDelete
  2. salam pagi...jom join bersama pha is.

    ReplyDelete
  3. gud luck en pha is ye.. jap lagi mama join..

    ReplyDelete
  4. rajin ni join GA. hehe.. all the best

    ReplyDelete
  5. semoga berjaya pha is.. tabung tidur pula..

    ReplyDelete
  6. Good luck Pha is & Salam Jumaat ya!!!

    ReplyDelete
  7. gud luck bro..singgah petang ahad..:D

    ReplyDelete
  8. Good Luck and all the best Pha Is...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  9. Singgah pagi :)
    All the best untuk Giveaway nie ^^
    Nad pun join, Jemput ke blog Nad :)

    ReplyDelete
  10. mama singgah dari segmen yang sama... :)

    http://www.mamaniza.com/2014/01/1st-mini-giveaway-by-ainim-rashihah.html

    ReplyDelete
  11. Terima kasih kerana join GA saya. Senarai pemenang dah diumumkan hari ni. http://ainimrashihah.blogspot.com/2014/02/senarai-pemenang-1st-mini-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  12. Eraz datang jenguk dari segmen : http://www.erazfadli.com/2014/01/1st-mini-giveaway-by-ainim-rashihah.html

    ReplyDelete

  13. :) ANDA DI TAG!!! SPECIAL GIVEAWAY {HADIAH - handphone MOTOROLA GOLD EDITION}

    http://www.tinynasweet.blogspot.com/2014/03/gitarboyz-aka-ninjaboyz-special-giveaway.html

    ReplyDelete

Post a Comment