top referral oktober melalui bloglist

kalau semalam, aku post entri berkenaan top10 pengomen tegar bulan oktober, malam ni aku post entri pasal top10 referral ke blog Hikayat Budak pening ni melalui bloglist. statistik diperolehi melalui histat.com.

so, kalau nak ber blog walking di hujung minggu ni, boleh la terjah diorang.. jom..!!!












http://hati-dan-bicaranya.blogspot.com/









p/s : entri auto publish. bermula malam ni aku kena masuk wad seminggu. hari khamis depan baru boleh keluar. masuk wad bukan sebab ada penyakit, tapi cari penyakit. nanti aku cerita detail. harap bleh online dalam wad.  

maa'ssalamah,
Pha is

anda juga mungkin meminati:
jom jana pendapatan dengan IklanSticky.
perisa coklat yang manakah pilihan anda?
hikayat kisah cinta yang bermula dengan 20 sen

Comments

  1. Thanks....Pha yang baik hati....salam blogging..

    ReplyDelete
  2. Masuk wad.....tugasan u kot...pasal pha bakal jadi ahli farmasi....itu tekaan saya je..anyway, jom blogwalking.

    ReplyDelete
  3. kena bertugas kew? last sem katanya.. moga dipermudahkan

    ReplyDelete
    Replies
    1. bertugar tu sem lepas, kali ni pha is jadi tikus makmal, test ubat baru.. hehe

      Delete
  4. kenape pha masuk ward? hihi curiosity kills. nanti story tau.

    ReplyDelete
  5. rajin betol mereka komen2 nie..tahniah kepada mereka :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ini bukan sbb rajin komen, tapi sebab trafic kat blog ni banyak datang dari bloglist mereka.. :-d

      Delete
  6. tahniah kepada yang tersenarai. Masuk wad untuk tugasan ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak la.. untuk jadi bahan uji kaji.. :-d

      Delete
  7. waahh.. masuk wad.. saya kalau masuk wad alamak bertambah sakit la tgk org sakit. hehe.. tahniah kepada blog2 berkenaan. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. masuk wad bukan sebab sakit, tapi cari penyakit.. heheh

      Delete
  8. semua rajin termasuk Fais-SKA...blogwalking.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup.. faiz-SKA pun rajin.. bro pun rajin jugak.. :-d

      Delete
  9. eh kenapa blog saya takde ye? sebab saya 1stime dtg sini hehehe.. salam singgah :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. x pe.. maybe next time.. :-d

      Delete
  10. terima kasih kepada pha is juga sebab selalu berkunjung dan komen di blog akak.. :D

    ReplyDelete
  11. Terima kasih kerana singgah ke blog saya...done klik.

    ReplyDelete
  12. Moga pha is cepat sembuh hendakNYA..
    rehat je kat hospital tu.. sambil2 cuci mata tengok misi2.. hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh, x de la.. mana ada skit apa2 pun..
      tapi bab cuci mata tu, x dpt nk nafikan la.. hehehe

      Delete
  13. ramainya yang bagi refferral dalam blog tuan. pasti pageview tinggi

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah.. tapi x de la tinggi mana.. cukup la.. hehhe

      Delete
  14. Replies
    1. x de la.. masuk wad sbb jadi tikus makmal.. test ubat...

      Delete
  15. Replies
    1. kenapa? ahli farmasi tak boleh sakit ke..? hehehe

      Delete
  16. taniah buat semua yang tersenaarai :) kenapa masuk wad ni?.. apapun,, moga dipermudahkan yer.

    ReplyDelete
    Replies
    1. masuk wad sbb jadi tikus makmal.. :-d

      Delete
  17. eh3. kita ada lagi2. suka2. hahaha :P

    #tak sabar nak tahu cerita kenapa kena ada kat wad. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. okay.. dah cerita dah kenapa masuk wad.. :-d

      Delete
  18. tahniah buat semua.. nk terjah la nanti :)

    ReplyDelete

Post a Comment