Skip to main content

video | ganggu


just nak share sebuah video by Nabil Zamanhuri. serius cerita ni best. boleh layan buat release tension. so, enjoy..!!!


Directed by : Nabil Zamanhuri and Tengku Umar
Story by : Ike Roslan, Nabil Zamanhuri, Charukh, Wayne Chu and Tengku Umar
Cast : Livonia Ricky & Jay Iswazir
Genre : Detective


p/s : x de idea nak menulis... ekceli, malas pun ada jgak...


maa'ssalamah,
Pha is

Comments

  1. alaaaa...internet slow! esok baru dapat tgk :(

    ReplyDelete
  2. hahaha..ni video lawak =) adehh..

    ReplyDelete
  3. tak dapat tengok juga sebab intenet slow.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh.. hmm.. x pe la kalau mcm tu.. x de jodoh nk tengok.. heheh

      Delete
  4. video apo ni...tenet tengah cam sipot...nanti tgok...

    ReplyDelete
    Replies
    1. video pasal seorang bomoh mencari hantu yg mengacau seorang perempuan..

      Delete
  5. Dari tadi nak nengok, asyik terencat je...

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. hahaha.. yup.. hantu mencari badan..

      Delete
  7. nasib baik tak tercampak laptop sebab terkejut tetiba pocong keluar. bayangan hantu kat atas bumbung tu macam ultraman la. ending tak tengok sebab takut. hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. rugi la.. sbb ending dia lawak.. hehhe

      Delete
  8. btw means girl tu la hantu kan? -_-
    sbb dia mati dlm plastik tu?

    ReplyDelete
  9. mula2 fikir 10 kali nak tengok ke tak nak. sebab tu suka video2 yang tekejut2 nie. tp bila tngok tak seram mana pown. haha hisyy kalau hana jadi tok tu dah mati dah kat situ jugak. -_-

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. tu la.. ending dia best.. x terjangka..

      Delete
  10. alaaa.. tak boleh tengok, sufi tidur, kang melompat kang... ni video tekejut-tekejut ke, tak mau lah,, nanti mama terkujat! hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. nnti dia dah jaga, bleh la tengok...

      Delete
  11. Haha 'terganggu' lah sangat. Ending dia lagi lawak.

    ReplyDelete
  12. wehhh...lama gila xjgah blog hgggg.... >_<

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la.. aku jenguh blog hg, x tau nk komen apa.. hehehe

      Delete
  13. Macam menarik nie....jap g nk tgk lah...skank kt service cente....lpa bawak earphone...

    ReplyDelete
  14. Replies
    1. kesian.. hehehe.. best tau cerita ni...

      Delete
    2. InsyaAllah nanti tenet laju nak tengok la.. hihi

      Delete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Gelaran Adik Beradik Yang Betul

Gaji Ahli Farmasi

KTMD | Servise Penghantaran Motosikal