kawan kahwin | liyana husna

dari penang, aku dan syafiq merantau 159 km ke arau perlis untuk menghadiri jemputan walimatul urus rakan sekuliah kami, nurliyana husna ghazali dan suaminya ahmad fakhrurrazi bidin.


apa-apa pun, tahniah buat liyana husna dan suami diatas pernikahan korang. semoga bersama berbahagia hingga ke syurga. ameen..

dahsyat budak2 batch aku ni. lepas je grad, seorang demi seorang menamatkan zaman bujang, berturut-turutan. lepas ni, tak tau la sapa pulak yang nak ambik turn.

tolong jangan tanya aku. sebab aku masih lagi forever alone...


maa'ssalamah,
Pha is

Comments

  1. selamat pengantin baru untuk kawan pha is tu.. semoga diberkati Allah dan kekal hingga ke syurga.. jangan risau, pha is muda lagi..

    ReplyDelete
  2. Kalau nak tanya jugak boleh tak?? hehehe..Kawan-kawan Kak Erin pun ada yang dah kawen belum sempat pun grad...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. x bleh jugak..
      ada jugak kawan sekulaih pha is yg kahwin sebelum grad... yg kahwin masa belajar pun ada jugak..

      Delete
  3. Syok kembara makan free ni...siap ada ole2 lagi :)
    Semoga yg kahwin tu kekal bahagia hingga ke syurga.

    ReplyDelete
  4. Kawan saya, baru masuk univ dah kahwin, berturutan pulak tu. rezeki kann...

    ReplyDelete
  5. Tahniah buat mempelai.....utk pha is plak....xpe....tamatkan pengajian dlu...pastu keje cr duet utk diri sndiri ngn fmly, masa tu bleh cr pasangan....klu dh bekenan, xyah tunggu lama lama..mak ayah setuju....on jerr la...

    ReplyDelete
  6. tahniah pengantin ! ... baru nak tanya , dah gai warning lak yer ... heh heh heh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. haip..!!! x bleh tanya... hehe

      Delete
  7. tahniah buat pengantin baru, :) untuk pha is.. hihihi, selesaikan apa yang patut dulu ek..

    ReplyDelete
  8. tahniah pengantin
    kawan pengantin bile lagi haaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. kawan pengantin lambat lagi.. hmm...

      Delete
  9. tahniah utk kawan mu itu pha is. moga dirimu pun begitu juga nanti menurut jejak =)

    ReplyDelete
  10. Kahwin dengan I lah
    #eh eh gatalnya hahaha

    ReplyDelete
  11. tahniah untuk kawan pha is..
    ehemmm..ehemmm..ada org kat atas ajak kwen tu.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. gurau je tu.. untong la badan kalau ada yg nk kahwin ngan pha is ni..

      Delete
  12. Alhamdulillah.. selamat pegi dan balik

    ReplyDelete
  13. selamat pengantin baru buat member tu...eh baru nak tanye pha tadi..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. dah agak dah.. sbb tu bagi warning siap2.. hehehe

      Delete
  14. Moga kekal bahagia hingga ke akhir hayat..

    psstt: nak tanya gak.. pha is bila lagi.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. adeh... x tau la kak... mcm lmbt lagi je.. heheh

      Delete
  15. takpe pha is jodoh belum sampai lagi tu. mantapkan ekonomi dulu. beli moto yaw!

    ReplyDelete
  16. baru nak tanya pha is bila lagi tp bila nampak caption dekat bawah tu jangan tanya pha is terus tak jadi. haha tak apa pha is. jodoh itu bakal tiba atas rahsia DIA. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmm.. tgh menunggu dgn sabar.. hehehe

      Delete
  17. semoga kekal hingga ke syurga.. Amin....

    ReplyDelete

Post a Comment