Blogger Budak farmasi 2

dulu aku ada buat entri bertajuk "blogger budak farmasi" dimana aku ada listkan blog-blog tulisan budak-budak farmasi usm yang 1 batch dengan aku. tu pun ramai yang dah tak aktif. ada yang dah tutup akaun dan ada yang url-nya dah "kena curi" dengan budak indon.

kali ni, aku nak listkan blog-blog budak farmasi usm junior aku plak. ni yang mana yang aku sempat jumpa la.

Asma Siddiqa




Manikam Kalbu




J!EDA




kalau nak terjah, terjah la.. hehe..


maa'ssalamah,
Pha is

Comments

  1. ramai la jugak ye...nak kenal juga dengan mereka2 nie..

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. tu la.. nama je budak farmasi, tapi mcm2 kami buat.. hehe

      Delete
  3. dorang ni same pening dengan senior dorang tak..? heeee~

    ReplyDelete
  4. hihi, boleh mama kenal dengan mereka ini.. :)

    ReplyDelete
  5. Bolehlah Kak Erin jadi follower depa ni :-)

    ReplyDelete
  6. nnt boleh terjah dan baca blog diaorg

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila-sila.. saja nk tolong promot diorang...

      Delete
  7. kalau ada apa2 nak tanya pasal ubat-ubatan senanglah ni, dah tau linknya

    ReplyDelete
  8. Salam singgah, jumpa kenalan baru lagi. studioous.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. uit, ramainya junior kaki blogger ni :)

    ReplyDelete
  10. salam perkenalan. sudah blogwalking ke semua blog sahabatnya..hi..hi

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan juga.. terima kasih...

      Delete
  11. seronok bila ada geng blog yang rapat dengan kita kan.. ;)

    ReplyDelete
  12. apalah url pun kena curi dengan budak indon. hihihii. nak berkenalan la dengan derang.

    ReplyDelete
  13. wahh untunglah dapat jumpa yang sama course dengan pha is nie. hana susah nak jumpa. haihh

    ReplyDelete
  14. baguihnya senior ni.. hahaha... tolong promote plak tu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. dah x de idea nk menulis.. so, tolong je la promot... at least terupdate jugak blog ni.. heheh

      Delete
    2. :)
      stratergy berblog tu kena ada... hehehe

      Delete

Post a Comment