Friday, September 20, 2013

Pembayaran 8Share pertama!

Alhamdulillah, hari tu dah cukup duit untuk cash out. hari ni, dah dapat Payment advice dari 8share. bapak cepat giler diorang proses. hari selasa diorang proses, hari jumaat dah dapat. dalam 3 hari je!



so, benda baik tak nak "kongker" sorang-sorang. elok dikongsi bersama. bagi yang belum try, jom la join. daftar free, kemudian boleh terus share iklan. semudah ABC.. hehehe..


invite 8share
berbaloi-baloi. jom..!!
maa'ssalamah,
Pha is

28 comments:

  1. tahniah...jangan lupa klik tabung kami pulak..

    ReplyDelete
  2. Tahniah pha is...hmmm...bila plak rieta nk join...ngh letak target nie...deathline...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks... tak pe.. nnti sampai la tuh.. :)

      Delete
  3. Wahhh. Dah boleh merasa duit 8share.

    ReplyDelete
  4. ehemm..ehem...mcm ada bau org nak belanja makan je.. :P

    ReplyDelete
  5. wah.. tahniah pha is.. saya nak kumpul lagi duit 8share,macam xcukup je.. hehe saya menabung di nuffnang awk.. :)

    ReplyDelete
  6. Rezeki.. ;)
    Tahniah.. teruskan usaha pha is..

    ReplyDelete
  7. Alamak cepat sungguh, apa pun tahniah, saya baru brape hingit jer

    ReplyDelete
  8. tahniah dah rasa duit 8share..saya belum g...jum isi jiwang yg kosong

    ReplyDelete
  9. tahniah.. dah boleh belanja akak ni.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. erk..? ala... akak punya nuff. cash out lagi banyak.. hehehe

      Delete
  10. 8 share ni mostly kena share kt fb kan. Sy jarang2 bukak Facebook :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. pha is mostly share kat blog dn twitter je...

      Delete