Skip to main content

Harga Minyak Naik, Orang Naik Minyak

penuh laman facebook dan laman twitter aku semalam dengan kes kenaikan harga minyak petrol RON 95 dan diesel sebanyak 20 sen. macam-macam! kat bawah ni antara gambar2 yang aku jumpa berkenaan kenaikan harga minyak kali ni.

macam0macam hal. lawak pun ada. aku tak nak komen panjang. kalau kritik, nanti kata tak bersyukur. kalau sokong, nanti kena cop macai.

apa-apa pun, syukurlah, Malaysia masih aman! *tangan dibahu, mata keatas*

harga minyak naik


harga minyak naik


harga minyak naik


harga minyak naik


harga minyak naik
TQ BN




maa'ssalamah, 
Pha is

Comments

  1. terasa sangat dengan kenaikan 20 sen tu..

    ReplyDelete
  2. Benarkah kerajaan masih subsidi minyak petrol dan diesel masih berbaki 65 sen?? Kalau tarik semua subsidi.. huhu.. tak tahulah.. pi kerja jalan kaki je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. masalahnya RON97 yg khabarnya tak bersubsidi pun boleh naik harga.. apakes..?? hahaha

      Delete
  3. psl ni hrp ada yg jelaskan btl2.huhu..byk org ngamuk kn.hehe

    ReplyDelete
  4. byk sgt bermain difikiran.... tak mampu nk luahkn

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. pasal harga minyak dari dulu lagi topic panas.. heheh

      Delete
  6. haru2....mesti tambang bas pun naik..huhuhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup... harga makin naik.. gaji x naik2. heheh

      Delete
  7. naik beskal la pergi kerja macam ni :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. kalau dekat x pe.. ni tara nk sampai, berpeluh habis.. kalau iklim sejuk x pe.. hehehe

      Delete
  8. Baru jer lepas sambut merdeka. Eh merdeka ke? opssss.

    ReplyDelete
  9. mcm2 reaksi org bila harga minyak naik. yg best baca komen2 kat fb. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. lagi best baca komen2 "macai".. hehehe

      Delete
  10. Redha ajelah kan pha is..nway the cation tu funnylah..he..he

    ReplyDelete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Gelaran Adik Beradik Yang Betul

Gaji Ahli Farmasi

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Kawasaki Z250 vs Kawasaki Z250SL | specification