apa salahku?

dalam tengah syok ber-BW, jumpa 1 blog yang menarik minat aku untuk follow. bila aku klik button follow, tetiba keluar amaran kat bawah ni.

"we're sorry, the site owner has blocked you from joining this site"

apa salahku, apa dosaku sampai owner blog ni block aku dari follow blog beliau? kenapa??? kenapa???? *saja nk bagi dramatis sikit*

korang pernah tak jadi macam ni?

Comments

  1. tak pernah jadi..tapi harap bukan dari blog saya lah

    ReplyDelete
  2. belum pernah lagi :/ kadang2 bukan dia sngaja nk blocked kita, mungkin ade masalah kot..tpi klau betul2 dia blocked kita, kejam sangat..

    ReplyDelete
  3. Tak pernah pula jadi gitu...technical errors kot...

    ReplyDelete
  4. join segmen by dik an..follow kamu..thumbs up

    ReplyDelete
  5. eh. blog blh block reader eh? hahaha advanced btl! uhuhu. sabau jela kan :)

    ReplyDelete
  6. tak pernah jadi gini..positively thinking, technical error kot..

    ReplyDelete
  7. belum berkenalan dh kena block ke.. :P

    ReplyDelete
  8. owhh boleh jadi jugak ek gini, maybe dia sekat tak nak orang follow kot. kot la... I pun buta blog,, tak tau la.

    ReplyDelete
  9. hahaha , 1st time tngok kes macam ni . . :D
    "APA SALAH KAU?" ~PEACE~ :)

    ReplyDelete
  10. Wah..tajuk entri ni boleh tahan jugak yer.. Ingatkan apa tadi.. Hehe..

    ReplyDelete
  11. eiqa baca pun penuh dramatisss..! ahhaaa
    terikut ikut..
    apa salahh kawan blog ku ini..
    apa salah diaaaa..
    katakan katakannn.!! ahha XD

    ReplyDelete
  12. Alalala...ada masalah sistem agaknye...

    ReplyDelete
  13. tak pernah tapi harap tak ada yg begini hhuhu

    ReplyDelete
  14. setakat ni tak pernah lagi jumpa macam tu.. siapakah dia?

    ReplyDelete
  15. eh.. blh block reader ke? mcm best je.. heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. ntah.. mmg dia block ke, or memang ada masalah teknikel..

      Delete

Post a Comment