Mereka Rajin Komen Episod 3

buat kali ke-3, aku terasa nk buat entry penghargaan kepada mereka yang rajin komen di blog Hikayat Budak Pening ni. last aku buat entri ni, bulan januari 2013. sekarang dah bulan jun. bila tengok senarai top 10 pengomen tegar aku, dah ada beberapa kemasukan kenalan baru. Alhamdulillah...

mereka rajin komen. kalau korang terjah, tak rugi. so, lets cekidaut...

1. Nik Ros, pemilik blog Journal of my life (http://nikminijournal.blogspot.com/)

naik satu anak tangga. episod lepas, beliau di tangga ke-2. rajin betul beliau nih. 

2. Sayidah Nafisah Ruslan,pemilik blog B e l o g k a y a n g a n (http://belogkayangan.blogspot.com/)

turun satu anak tangga, sebab episod lepas, beliau di tangga yang pertama. main tukar-tukar dengan Nik Ros. hehehe.

3. HeNRieTTa JoSe, pemilik blog Hati dan Bicaranya (http://hati-dan-bicaranya.blogspot.com/)

kenalan baru. baru masuk list, dah terus naik di tangga ke-3. hebat beliau nih. hehehe...

4. imantizz_truper, pemilik blog Perjalanan Hidupku (http://cintasampaisyurgaabadi.blogspot.com/)

beliau ni, kenalan lama. tapi kali ni baru masuk top10. tahniah...

5. aizamia3, pemilik blog Blog Mak Budak a.k.a Remaja Purba (http://aizamia3.blogspot.com/)

ini pun kenalan lama. tapi baru berpeluang masuk top10. tahniah..

6. Normi Nieza, pemilik blog Cik Nor Blog's (http://norminieza.blogspot.com/)

kenalan baru. tahniah...

7. KY, pemilik blog ilhamku Disini (http://ilhamkudisini.blogspot.com/)

episod lepas, beliau di tangga yang ke-9. so, naik 2 anak tangga. tahniah.. hehehe...

8. abdooss, pemilik blog Going Forward.. 1 Step @ a Time (http://abdooss.blogspot.com/)

kenalan lama, tapi baru berjaya masuk list top10. tapi encik abdoosss ni pemegang rekod terbaru. rekod blogger LELAKI yang berjaya menjadi top10 pengomen tegar blog ni. sebelum ni dalam episod lepas, semuanya perempuan. nampak tak permainannya disitu? hehehehe...

9. W. Mastura, pemilik blog Sejarah Kehidupanku Di Sini ;) (http://sejarahcintamastura.blogspot.com/)

kenalan baru, tahniah yer... 

10. Mime MF, pemilik blog miss fluffy (http://missflyfluffy.blogspot.com/)

kenalan baru juga. tahniah..

enrti mereka rajin komen yg lepas :
mereka rajin komen
mereka rajin komen episod 2

ok. stakat tu dulu untuk kali ni.

p/s 1: harap tuan2 blog yang disebut diatas ni tak kisah aku copy banner blog yer..
p/s 2: woi pha is, esok exam kot... dah2 ler tu.. pi study.

maa'ssalamah,
Pha is

Comments

  1. YEAYY...nak cik nor tersenarai...terima kasih pha is..:)

    ReplyDelete
  2. eh ada jugak sy disitu yer..huhu thanks pha is...^^

    ReplyDelete
  3. tahniah kepada top commentar.. good luck untuk exam tu.. :D

    ReplyDelete
  4. Errr...malunye.....ekekeke.....gud luck for ur exam....

    ReplyDelete
    Replies
    1. nk malu apanya.. bnda baik.. hehehe

      thanks...

      Delete
  5. entri macam ni ok jugak kalau buat 4 atau 6 bulam sekali. untuk penghargaan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah.. kalau buat kerap sangat, x banyak beza sgt...

      Delete
  6. huehuehuehue. Awek je ramai.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..? nmpak x permainannya disitu.? hehe

      Delete
  7. wah.. tahniah buat semua dan jugak diri sendiri..
    betul aarr.. semakin jarang singgah kat sini :( walau dah lama kenal..

    ReplyDelete
    Replies
    1. x pe.. asalkan x terputus mcm tu saja.. hehehe

      Delete
    2. InsyaAllah harap tak.. sebab memang dah letak dalam list.. ;)

      Delete
  8. Phais,

    Jazakallah.

    wa Barakallah.

    Good luck exam too!

    ReplyDelete
    Replies
    1. afwan..

      wa barakallahu a'laika aidhon...

      and thanks..

      Delete
  9. Terima kasih bang pha is . Phais pun slalu komen kat blog mastura jugak . :)

    ReplyDelete
  10. ala macam mana boleh terus jatuh satu anak tangga ni? ni semua gara2 sibuk bekerja la ni, tak sempat nak blogwalking.. pape pun tahniah nik ros! hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.. x pe.. jatuh satu je... beza x banyak pun.. lagipun, cik sayidah moken bermusim.. bila datang musim, "sekali air bah, sekali pantai berubah".. hehehe

      Delete
  11. haha..siap duk no 1 lagi tu. tu dulu la.sebab tak kerja kan.skarang dah kerja terbatas skit nak datang komen..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. x pe... kalau ada msa free nnti,singgah2 la yer.. hehe

      Delete

Post a Comment