Skip to main content

segmen: Pencarian Bloglist Blog Fizizaidi

Assalamualaikum b.t.w

Pencarian bloglist blog Fizizaidi | ditutup pada 13 April, bersemperna dengan hari kelahiran fizi sendiri.hehe Merupakan segmen ke-2 untuk tahun ini. Korang yang dah follow blog fizi boleh menyertai segmen ini ye


Top referral ada ganjaranya.hehe  Harap dapat sokongan dan sambutan yang baik.

klik baner untuk join

syaratnya mudah saja..cuma...

Follow blog Fizizaidi dan like FB fizizaidi.
Copy tajuk enrti 'segmen: Pencarian Bloglist Blog Fizizaidi' dan pastekan.
Copy and paste code dibawah pada entri sahaja.
Tinggalkan link anda pada ruangan komen.

Fizi ulangi...Top referral ada ganjaranya.hehe  Harap dapat sokongan dan sambutan yang baik.
^__^




Comments

  1. http://www.mhakimfaiz.my/2013/04/segmen-pencarian-bloglist-blog-fizizaidi.html

    ReplyDelete
  2. teman pun ada join ni.. gak.. heee.. selamat bersegmen yea.. =)

    ReplyDelete
  3. ala dah tamat lah ni ek. baru ingat nak join.

    ReplyDelete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Cara Lapor Penipuan Astro

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Review | Tayar Nankang Rodiac Sportiac

Gaji Ahli Farmasi