Skip to main content

Guitar chord | Anti Gravity by Faizal Tahir


sebelum ni, aku tak pernah pon share guitar chord untuk mana-mana lagu. tapi tadi member aku si Wan ni cakap kat aku, semalam dia cari kat internet chord lagu anti graviti Faizal Tahir ni, tapi tak jumpa. last2, dia buat sendiri. lepas tu, dia dia suruh aku upload kat blog aku.

so, bagi menyempurnakan hasrat beliau, maka, buat julung kalinya, aku share gitar kord lagu.   


Anti Gravity by Faizal Tahir

            G                   Bm
Saat gravity lepaskan kupergi
             D                    G      Dsus     G       Bm
Meninggalkan semua terbang kutinggi
                D
Ku mula semua baru

G    Bm   D   A
             G
Bebas berlari
Bm
Waktu tak kan menunggu
D                                  A
Walau jauh ku tetap milikmu

             G
Mahu ku satu
Bm
Mahu kau senyum selalu
D                                          A
Memikirkan diriku yang memikirkanmu selalu

G                 Bm
*Anti gravity aku
G       Bm    D    A
Graviti aku kamu
G                                 Bm
Saat gravity lepaskanku pergi
D                          G             Dsus      G                  Bm
Meninggalkan semua terbang kutinggi
                D
Ku mula semua baru

G             Bm
Biarkan bulan bersandarkan bahu
D             G        Dsus        G                         Bm
Bintang berlegar di kiri kanan aku
                A
Tetap pulangku padamu

G
Jangan bimbang
                Bm
Waktuku tamat disini
D             A
Dan bermula episode baruku oh oh oh
G
Mahu kusatu
                Bm
Mahu kau senyum selalu
D             A
Memikirkan diriku yang memikirkan mu selalu

Ulang*

Dsus
Berdegup laju
                 G
Menunggu saat bersatu
A            
Nantikan aku
Bm           D
Kembali kepangkuan mu
Em                 Dsus
Dapatkah kamu
                 G
Menerima aku
Dsus            E              Dsus
Mampukah waktu mengubati
        G
Segala pilu yang lalu

        G
Aku pulang
Bm
Aku pulang pada mu
          D
Kembaliku
A
Kembali padamu (ulang 2x)



      G       Bm
Biarkan bulan bersandarkan bahu
D             G     Dsus     G       Bm
Bintang berlegar dikiri kanan aku
                A
Tetap pulang ku pada mu



credit to : Wan guitarist

maa'ssalamah, 
Pha is








Comments

  1. Replies
    1. eh, x pon.. my specialist dalam bidang darbuka je.. hehehe

      Delete
    2. minat gak darbuka tu, tgk anak nakan main macam best, :)

      Delete
    3. darbuka senang sikit.. heheh

      Delete
  2. Salam. Wah your blog sgt menarik & ohsem! =) Jom join.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html

    ReplyDelete
  3. xda gitar .. main kat tab jerk. heheh TQ

    ReplyDelete
  4. akak tak brapa nak paham la, eh bukan... tak paham langsung, tp suka dengar org petik gitar :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. dulu saya pon x paham gak.. skrg boleh la sikit2... tapi main tetap x reti..

      Delete
  5. Replies
    1. saya minat je, tapi x reti.. nk belajar malas.. sakit jari.. so, tengok org main je la...

      Delete
  6. saya nak main keyboard.. tapi tak tau cord..

    ReplyDelete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Cara Lapor Penipuan Astro

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Review | Tayar Nankang Rodiac Sportiac

Gaji Ahli Farmasi