Skip to main content

bloger student farmasi usm

tetiba rasa nak buat list blog-blog budak farmasi usm batch aku. blog dari blogger yang aku rasa sekarang ni tengah tension study untuk exam yang dah nak dekat. kalau korang rajin, terjah la diorang ni. tapi, maklum saja lah, budak farmasi ni sibok sikit. so, ada yang aktif, ada yang kurang aktif.

tapi, bak kata blogger medic terkenal, si fatin liyana dalam Malaysia hari ini, "masa tu ada, tapi kena pandai cari.." hehehe...
(au kama qaal)[1]

proses n' dreams

:: s -II h II y II- m ! e m Y ::
by syamimi

...CeRiTera SpaNa... 
by 'ana spana'






by daus

KISAH SANG PUTERI


coretan aku 





bagi sesiapa yang dah nak dekat exam macam kami jugak, gud luck.! semoga exam kali ini dipermudahkanNya... ok. dah.. sambung tengok dragon ball study balik. 

daftar kata:
[1] au kama qaal
bermaksud "atau seperti yang disebut"
selalunya disertakan sekali dengan sesuatu hadis jika orang yang 'quote' hadis tersebut kurang pasti akan matan hadis tersebut.

matan ii
Ar 1. naskhah asli, teks (utk syarahan dll); 2. nas yg terdapat pd akhir sanad; 3. erti atau maksud sesuatu ayat.
(kamus dewan edisi 4)



Pha is

Comments

  1. Selamat berexam... Buat elok2 tau bro.. caiyok2...

    ReplyDelete
  2. hahaha...gud luk jugak sama2 lah kita memeningkan otak!!...

    ReplyDelete
  3. wah ramainya dalam list, hehe cantik header!

    ReplyDelete
  4. gudlak untuk menjawap exam nanti :)
    nanti boleh terjah semua sekali..hehe

    ReplyDelete
  5. hoiii name aku knape masuk skallliiiii!!!!hahaa
    btw header tu..dah 'minggu' study 'week' pulok...pening aku haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ish... suka ati aku la nk buat mcm mana pon... hehehe

      Delete
  6. honestly, aku baru bukak blog.. laptop pun dah lama tak sentuh.. so baru perasan post ni.. -.-"

    thanks weh. terkezut aku tengok kat dashboard. dah laa blog aku 1st sekali. aku macam, "apahal.." haha

    :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Gelaran Adik Beradik Yang Betul

Gaji Ahli Farmasi

KTMD | Servise Penghantaran Motosikal