Skip to main content

study week bermula

sebermulanya hari ini, maka dengan ini, hamba mengisytiharkan, bahawasanya, bermula lah sudah study week hamba bagi peperiksaan semester yang ini. maka, adapun segala aktiviti bloging, mungkin terpaksa hamba kurangkan.


adapun begitu, kalau hamba boring study (macam la tuan blog ni rajin study sangat) maka, akan hamba jeguk jualah hikayat budak pening ini, buat beberapa ketika.



Pha is

Comments

  1. takpe study rajin2 kasi gempakkkkk giler punya result.
    All the best pha is (^__^)v

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah.. thanks cikmai... hehhe

      Delete
  2. haaa...utamakan pelajaran dulu ea. hehe

    ReplyDelete
  3. selamat berstudy week. hehe.

    Masa saya study week dlu, layan drama korea tiap2 hari. masa tu, saya layan My Girl, Full House dan Sassy Girl. Hehehe.

    From,

    Nasz

    MOHD NASER.COM

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. standard la tuh... heheh

      Delete
  4. ye.. hamba faham yang tuan hamba perlu mengejar cita-cita..
    hentikan sementara aktiviti selain dari membaca.. ;)

    moga berjaya mengharungi dengan jayanya..

    ReplyDelete
  5. Study elok2 eh. :) kejar impian dulu baru blogging :p Anyway, good luck for your studies :)

    ReplyDelete
  6. study smart k...dah tensi2...baru layan blog

    ReplyDelete
  7. hahah sampai gitu sekali header ekkkkk

    ReplyDelete
  8. Gudluck ye:) kita pun nak exam..mood study tak mai2 ag ni..grr..

    ReplyDelete
  9. all the best pha is !!
    hidup budak farmasi! hoho

    ReplyDelete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Cara Lapor Penipuan Astro

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Review | Tayar Nankang Rodiac Sportiac

Gaji Ahli Farmasi