study week bermula - Hikayat Budak Pening Hikayat Budak Pening: study week bermula

29.5.12

study week bermula

sebermulanya hari ini, maka dengan ini, hamba mengisytiharkan, bahawasanya, bermula lah sudah study week hamba bagi peperiksaan semester yang ini. maka, adapun segala aktiviti bloging, mungkin terpaksa hamba kurangkan.


adapun begitu, kalau hamba boring study (macam la tuan blog ni rajin study sangat) maka, akan hamba jeguk jualah hikayat budak pening ini, buat beberapa ketika.



Pha is

16 comments:

  1. takpe study rajin2 kasi gempakkkkk giler punya result.
    All the best pha is (^__^)v

    ReplyDelete
  2. haaa...utamakan pelajaran dulu ea. hehe

    ReplyDelete
  3. selamat berstudy week. hehe.

    Masa saya study week dlu, layan drama korea tiap2 hari. masa tu, saya layan My Girl, Full House dan Sassy Girl. Hehehe.

    From,

    Nasz

    MOHD NASER.COM

    ReplyDelete
  4. good luck ! cayok2 :)

    ReplyDelete
  5. ye.. hamba faham yang tuan hamba perlu mengejar cita-cita..
    hentikan sementara aktiviti selain dari membaca.. ;)

    moga berjaya mengharungi dengan jayanya..

    ReplyDelete
  6. Study elok2 eh. :) kejar impian dulu baru blogging :p Anyway, good luck for your studies :)

    ReplyDelete
  7. study smart k...dah tensi2...baru layan blog

    ReplyDelete
  8. hahah sampai gitu sekali header ekkkkk

    ReplyDelete
  9. Gudluck ye:) kita pun nak exam..mood study tak mai2 ag ni..grr..

    ReplyDelete
  10. all the best pha is !!
    hidup budak farmasi! hoho

    ReplyDelete

Hikayat Budak Pening © . Designed by MaisarahSidi.com