hikayat budak pening di bloglist mereka 3

Entry "hikayat budak pening di bloglist mereka" datang lagi..!!! entry kali ni, juga sambungan dari "Hikayat Budak Pening di Bloglist mereka 1" dan "Hikayat Budak Pening di Bloglist mereka 2". sebuah entri bagi menghargai jasa2 mereka yang meletakkan blog ni di bloglist mereka setelah TERKANTOI melalui melalui sumber trafic.

so, lets cekidaut..!!!!


1. MELURJELITA


blog kak Melur Jelita. popular dengan novelog (novel + blog) beliau yang bertajuk "Awak Suka Saya Tak?" (ASST). sekarang, novel tu dah siap diterbitkan dah pon. dapatkan di pasaran sekarang.. alamak, terpromot la pulak... hehe

apa2 pon, sebenarnya, bagi aku, apa yang menarik tentang blog kak melur ni bila beliau ceritakan kisah anak2 beliau. best..!!! bila baca, terus teringin nak ada anak. tak de bini pon tak pe, janji ada anak. boleh macam tu? hahaha..

2. KISAH SANG PUTERI 

KISAH SANG PUTERI

ni pulak blog classmate aku, si azwa ishak. blog seorang student farmasi. ramai sebenarnya classmate aku yang berblog. biasa la, bila tension study, kadang2 blog jugak tempat nak luahkan perasaan. hehehe.. hmm.. nnti aku try "reveal" semua blog classmate aku.

hahahaha(gelak jahat)

3. CERITA TENTANG AKU

Behold..!!!!!! ini belog sifu aku. orang yang membuatkan aku teringin nak buat blog. Miss Guinea. seorang yang aku syaki pengidap "split personality syndrome". beliau classmate aku kat matrik. dalam kelas nerd bukan main. dalam blog, huh, ohsem..!!!

kalau tak caya, try la pi kat blog beliau...

4. GADIS BUTTERFLY


sebuah blog nukilan member aku kat usm, si aju. tapi, kami berlainan kos. dulu, kami satu group untuk kursus keusahawanan. so, macam bekas rakan kongsi la. kami jual girl's accessory masa hari jualan.

hmm.. cukup dulu kot stakat ni... sebenarnya, ada lagi blog2 yang terkantoi. tapi aku buh blog2 ni dulu, yang selebihnya, kita tunggu entry "hikayat budak pening di bloglist mereka 4" pulak.. hehehe...

apa2 pon, sekali lagi aku ucapkan berbanyak-banyak terima kasih kepada mereka yang sudi meletakkan blog hikayat budak pening ni di bloglist masing2.

yang masih tak terkantoi tu, insyaAllah, kalau ada trafic masuk, nanti kantoi la tu... sabar yer.. so, tak perlu risau...  



Pha is

Comments

  1. hahaha..split personality? sengal!
    aku normal je la. ko je yang tak kenal aku dulu. kalau ko kenal aku mesti ko tak larat nak layan kegilaan aku. ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmm.. betol2.. rugi giler aku dulu sbb tak kenal ko betol2...

      Delete
  2. Replies
    1. Jgn risau la... Nnti aku buat senarai blog budak farmasi...

      Delete
  3. waaa.. untunglah.. bolat xde org letak kt bloglist >_<

    ReplyDelete
  4. haha.. aku sendiri da lama x update blog sendiri. tiba2 muncul kat sini....=)

    ReplyDelete
  5. lupa nak ckp. thanks fameskan blog aku.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2... aku pon bukannya pemes pon kalau nk pemes2 kan org.. sekadar penghargaan.. hehehe

      Delete
  6. comel jer dowh bila introduction sal aku- "kami jual girl's accessory masa hari jualan"- ahhh, so sweet, faiz... hahahhahaha

    ReplyDelete

Post a Comment