printing service


Sekarang, aku masih berstatus pelajar, tapi Alhamdulillah, sudah mula berjinak2 dalam dunia perniagaan. Saja nak timba pengalaman. Tak pikir pasai duit sangat pon. Sekadar nak mencuba benda baru.



Lagipon, nanti bila dah grad, kalau malas nak jadi ahli farmasi dalam hospital, boleh aku buka kedai farmasi. At least masa tu, dah ada sikit2 pengalaman dalam dunia perniagaan ni.


Sekarang, aku bernaung dibawah syarikat sendiri, bersama lagi 3 orang rakan kongsi. Kedai kami namanya CRETAZ. Singkatan kepada “creative tazqerah”. Kedai printing.


Antara product2 kami termasuklah t-shirt printing, embroidery (sulam), signboard, sticker, banner, bunting, business card, F1 shirt, wedding card, letterhead, bookmark, corporate folder, envelope, dan banyak lagi.


So, siapa yang nak tempah, boleh call aku (013-4595088) atau email ke ordercretaz@gmail.com, atau layari www.cretaz.com atau di laman fesbuk kami, www.facebook.com/cretazasia. (alamak, terpromot la pulak. Hehe)


kalau tak ada design, atau malas nak design, jangan risau. sebab di CRETAZ, we design, we print, we deliver. hehehe...  

Pha is

Comments

  1. nnti nak guna t-shirt boleh la pg order ek...

    p/s: follow sini juga.. :):)

    ReplyDelete
  2. emyfarid : kena ikut quantiti dengan design jugak la... kalau berminat, hantar design dulu, nnti kami bagi qoutation. hehehe..

    ReplyDelete
  3. wahhh...terbaikk..nanti nk buat kad kawen leh la kawtim harga murah2 eh. hahaha

    ReplyDelete
  4. boleh2... benda baik macam ni, elok dipermudahkan... ye dok..? hehehe

    ReplyDelete

Post a Comment