That Awkward Moment...



Dulu, masa mula2 aku beli henset, rajin la jugak SMS mesej2 foward ni. yang mesej ayat berbunga-bunga tuh. tentang persahabatan, tentang iman, tentang perhubungan, dan sebagainya.

Tapi rasanya sejak aku masuk U, dah jarang dah aku forward SMS yang macam tuh. Terutamanya sejak setahun yang lepas, rasanya memang tak de langsung kot. kalau nak wish besday sekalipon, pakai fesbuk je.  Mudah dan menjimatkan.

Sampai sekarang ni, henfon aku guna untuk bende penting2 je. Tu pon call orang je. SMS just kalau aku call tapi orang tu tak angkat. Even kalau nak taip SMS pon dah kekok. Memang lembab giler aku taip.

Lagipon, aku tak pernah ada awek. so, memang tak la aku nak SMS ayat bunga2 ni.. (forever alone)

Tapi baru2 ni, lepas je habis latihan silat, bila tengok fon, ada 1 SMS dari seorang kawan. mesej tentang persahabatan. At first, rasa awkward giler. Sebab dah lama sangat tak dapat benda-alah ni.

Apa-apa pon, thanks kawan...  (n_n)

Pha is

Comments

  1. Dulu ramai kawan forward. Tapi, memang tak pernah layan pon. Kejam kan? haha

    http://secukuprasasebuahcerita.blogspot.com/2012/01/bahaya-laptoping-sambil-baring-18sg.html

    ReplyDelete
  2. haha tingat msg2 dulu mmg msg berantai..pehtu smpn dlm inbox lama2 sbb syg nk delete..=P

    ReplyDelete
  3. sekarang semua dah pakai smartphone + banyak IM free :D

    ReplyDelete
  4. Hohoho umur dah menuju ketuaan ni, nak taip mesej pun dah naik malas. Mana tak nya, janji ada pape je kol terus tanya.

    awek lak tak ada lagi, memang jarang r bersms lebih2 lagi nak bersms macam dulu, rajin forwardkan benda2 yang nampak macam cool.

    harhar

    ReplyDelete

Post a Comment