demo silat


Kalau sebelom ni, rekod aku buat demo silat 2 malam berturut2, tapi esok, aku bakal memecahkan rekod aku sendiri dengan mengadakan 2 persembahan silat dalam 1 malam. Berturut-turut.!!!

Persembahan pertama atas jemputan dari sebuah majlis. Lepas habis buat persembahan tu, kami kena balik ke tempat latihan untuk UJIAN demonstrasi silat.

Tak cukup dengan tu, keesokan harinya, kami kena jadi tester untuk ujian buah umum level 200 (tahun 2). Malam tu, kami ni seolah-olah macam “punching bag” untuk budak2 tahun 2.

Apa yang dapat aku bayangkan sekarang ni, hujung minggu ni, at least 1 atau 2 lebam akan melekat kat badan aku.

Harap2, semuanya berjalan lancar.. insyaAllah...




 Pha is

Comments

  1. kat ipg aku aktif gak silat2 ni..
    bgus2...
    semoga semua brjln lncr..
    Amin........ :)

    ReplyDelete
  2. gagah perkasa sungguh...hahahah anak sapa la nie :)

    ReplyDelete
  3. @Cik Kasut anak arwah pak long lee.. hehehe...

    ReplyDelete
  4. hoho... ko main silat eh? harap2 slamat la ko

    ReplyDelete
  5. hmm..lma da tak bersilat..klo ade kesempatan nt nk teruskan..

    ReplyDelete

Post a Comment