demo silat - Hikayat Budak Pening Hikayat Budak Pening: demo silat

15.12.11

demo silat


Kalau sebelom ni, rekod aku buat demo silat 2 malam berturut2, tapi esok, aku bakal memecahkan rekod aku sendiri dengan mengadakan 2 persembahan silat dalam 1 malam. Berturut-turut.!!!

Persembahan pertama atas jemputan dari sebuah majlis. Lepas habis buat persembahan tu, kami kena balik ke tempat latihan untuk UJIAN demonstrasi silat.

Tak cukup dengan tu, keesokan harinya, kami kena jadi tester untuk ujian buah umum level 200 (tahun 2). Malam tu, kami ni seolah-olah macam “punching bag” untuk budak2 tahun 2.

Apa yang dapat aku bayangkan sekarang ni, hujung minggu ni, at least 1 atau 2 lebam akan melekat kat badan aku.

Harap2, semuanya berjalan lancar.. insyaAllah...




 Pha is

8 comments:

Hikayat Budak Pening © . Designed by MaisarahSidi.com