Thursday, November 3, 2011

kejadah..


A : bla2...

Is : bla2...

A : eh, dulu aku ingat ko dengan B.

Is : aku dengan B memang satu group pon. Kenapa?

A : bukan la. bukan pasal group. maksud aku.... ko dengan B.

Is : aku dengan B ? ye la.. kan aku dah cakap, aku dengan B satu group.

A : ish ko ni... lambat paham la.. tak pe lah.


Saja aku buat2 tak paham. Malas nak layan benda2 macam tu...

I am not with anyone. Sorry if it is disappointing you.

Ni apesal aku post bende tak berpekdah ni..?


Pha is

10 comments:

  1. eh, aku ngan C lah..

    hahahahaha..

    singgah bce entry :P

    ReplyDelete
  2. @miss kinah adeh.. cinta tiga segi la pulak.. hehehe

    ReplyDelete
  3. Ohooo, I always do tht too, buat2 blur if its regarding something yg we don't wan't to talk about, then people will stop talking, haha :)

    ReplyDelete
  4. haha. bagus la trick ni, leh dipraktikkan.

    ReplyDelete
  5. @Miss Guinea try praktikkan bila ko ckap ngan mak ko... pasai jodoh ko tu... hehehehe

    ReplyDelete
  6. sumtimes ak m'yesal sgt involve dlm bnde cmni..

    sumtimes ak nk sgt jd mcm ko..~

    ReplyDelete
  7. @kina niu leka. erk..? smua bnda ada kebaikan dan keburukan.... tak kisah la walau apa pon yg terjadi, kalau kita pandai maximisekan kebaikan dan minimisekan keburukan, everything will be just fine... (n_n)

    ReplyDelete
  8. @kina niu leka. anyway... nk jadi mcm aku???? thanks... *terharu jap*... (n_n)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...