Skip to main content

Segmen : Gadget Kesayanganku


sebuah segment by Muz. berkisarkan tentang henset kesayangan.

ok. jenama henset aku ialah sony ericsson cyber-shot c 901 yang berwarna hitam. macam ni :


dah setahun dah aku pakai. beli guna duit sendiri. sebab utama aku beli henset ni adalah kerana kameranya. agak puas hati la untuk kamera henset. 5 megapixel, cyber-shot lagi, cukup la tu..

masa demam DSLR dulu, member2 aku bnyak jugak yang beli dslr. then diorang ajak aku beli sekali. tapi aku kata : "tak apa la.. kamera henset aku ni pon aku dah puas hati dah..."



Pha is





Comments

  1. aku pun mula2 kepingin nak DSLR tapi tak jadi sebab aku tak minat snap picture ne...hehe

    Thx for join k... :)

    ReplyDelete
  2. haha schaze pon pakei henset je if nak snap2 pic.

    dah 6 tahun tak tukar2

    masih setia dgn SE z610i, cam 2mp.jek..haha

    ReplyDelete
  3. mcm nk sama je ngan model 1st henset aku.. SE w610i... kameranya pon 2 MP je...

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum...


    stakat ni, blm bpluang nak guna DSLR lg. smua org tgh demam DSLR lg skrg ni. esok2 demam apa pulak xtau la. teknologi baru buatkan ramai excited...

    happy blogging :-)


    regards,
    BLADE EDGE

    ReplyDelete
  5. km pakai ph se zylo jer ...gambar tip top jugak.senang klu nk tangkap pakai jer camera ph x yah usung camera gabak2 kang kena ragut susah lak...heheheh.

    ReplyDelete
  6. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    ~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
    Jom Terjah entry terbaru ??
    tip hilangkan bauan durian dalam kereta

    kalau DSLR nak dapat tu aku rasa payahhhh... pasal mahal sangat makan ribu riban... aku tak mampu

    ReplyDelete
  7. belum ada rezeki nak beli DSLR..syukur dengan apa yang ada..mujur ada hp berkamera.. :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Cara Lapor Penipuan Astro

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Review | Tayar Nankang Rodiac Sportiac

Gaji Ahli Farmasi