Skip to main content

header lagi

ni la jadinya bila boring tak tau nak buat apa. edit tukar header baru. ni dah header yang ke-5 dah. header yang sebelom ni aku sempat pakai tak sampai sebulan pon. dah nak tukar header lagi.



dan utk kali yang ke-5, aku bawakan kepada anda, header blog Hikayat Budak Pening. terimalah...


prasan tak dari mana aku cilok idea untuk header kali ni? bagi yang belom prasan, sebenarnya aku ciplak dari cerita hikayat merong mahawangsa. hehehe..


ader la sikit persamaannya. kan? kalau merong versi awan kelam, awan ribut, aku pulak versi "awan biru".


p/s : ni la padahnya bila habiskan filem yang ader dalam external hard disk.

Comments

Entri popular bulan ini

Gelaran Adik Beradik Yang Betul

Gaji Ahli Farmasi

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

KTMD | Servise Penghantaran Motosikal