Skip to main content

Day 12 - How you found out about blog and why you made one



dari entry cabaran 30 hari

okeh. soalan yang bagus.

MySpace
untuk pengetahuan korang, blog aku ni sebenarnya diinspirasikan selepas aku baca blog si fatihah, classmate aku kat matrikulasi dulu. ni header blog die :



simpel jew kan? but don't judge a blog by its header..!!!



sebelom ni, sebelom aku mula baca blog beliau, aku ni bukannya kenal sangat budak ni. ye la, dulu kat matrix, budak ni senyap jew.

dah la pendiam, pandai pulak tu..! pointer 4.00 kot. dan sekarang amik medic kat UPM walaupon dulu die ni budak fizik kat matrix..

MySpacedan masa tu, aku pikir mesti budak ni keje dia study 24 jam jew.

ala2 budak skema gitu..!!! hehehe


MySpacetapi, bila aku tau die ader blog, aku pon rajin2 la "mengendap" blog die. dan bermula saat tu, baru aku tau yang die ni "brutal" giler..!!!! hahahaha


in her blog, she is completely different as I aspect before...

MySpace
sampai sekarang, kalau aku baca blog beliau, mesti tak tahan nak tergelak.


mula saat tu baru aku sedar yang sometimes, we can know someone better through a blog.

lantas, aku pon tertimbul lah idea untuk nak ikut jejak langkah beliau. aku pon mula la berjinak2 dalam bidang blogging ni.

dan hasilnya, seperti yang sedang korang tengah baca sekarang la...

MySpaceaku dah ader blog..!!!!




all thanks to her....MySpace

sekian...





MySpace
p/s : kalau ko baca entry ni, aku harap ko tak marah er tihah... hehehehe...


Comments

  1. hahahahaha........wah!!!
    terharu aku...:')
    serius ke ni?hahaha..gelak sekali lagi. tapi sekarang aku tak leh nak update sgt la..sedih2. sebab pro-exam bakal menjelma..huhu

    ReplyDelete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Cara Lapor Penipuan Astro

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Review | Tayar Nankang Rodiac Sportiac

Gaji Ahli Farmasi