Top referral dari bloglist - Hikayat Budak Pening Hikayat Budak Pening: Top referral dari bloglist

10.12.20

Top referral dari bloglist

Dah lama tak buat entri penghargaan buat blogger yang sudi letakkan blog Hikayat Budak Pening ni kedalam bloglist masing-masing. Jadi, setelah aku godek-godek google analytic, dapat la list beberapa top referral yang bila aku check, referral tu datang dari bloglist diorang.

Top referral dari bloglist

Kat sini aku listkan beberapa blog yang tersenarai dari carian aku dalam google analytic. Bagi yang tengah ada semangat nak blogwalking, sila terjah mereka. Hehehe.. 

BLOG CIK TK

KARYA KU : PARIDAH ISHAK






Mungkin ada lagi yang telah meletakkan blog Hikayat Budak Pening ni dalam bloglist masing-masing tapi tak tersenarai kerana kurang referral. Aku tetap ingin mengucapkan ribuan terima kasih kerana menyokong blog picisan aku ni.

Thanks semua!

21 comments:

  1. wahh wahhh ada nama saiyaaa disitu =)

    ReplyDelete
  2. nampak sgt tak boleh caya google tu. so full of myself tu tak dak pulak bila cari. hahadoii

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh, ada je lagi.. cuma x update je la kan..

      Delete
  3. eh, blog aku pun ada tersenarai? dah la blog dalam status "hiatus". huhuhu...

    ReplyDelete
  4. tentu sekali mereka yg rajin berkunjung ke blog di hargai kan

    ReplyDelete
  5. Wah, tahniah kepada yang tersenarai! :)

    ReplyDelete
  6. So full of myself tu is ma top referral too even dia skrg senyap ja hehhee

    ReplyDelete
  7. Untung nya kalau terlist di blog popular

    ReplyDelete
  8. ehh...rasanya dalam blog sis JM pun ada hikayat budak pening ni..mgkin sbb tak ramai kunjung blog sis JM yang dah mula menyepi tu hgihihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. perasan jugak.. tapi sebab kurang referral..

      Delete
  9. Dah lama tak check tentang referral blog ni, eh baru ingat yang saya takde buat bloglist kat blog. Huhu..

    ReplyDelete
  10. Wahh tahniah jadi top referral tuan blog :)

    ReplyDelete

Hikayat Budak Pening © . Designed by MaisarahSidi.com